2737
2734
ممنون میشم یه دستور که باب میل بچه هم باشه
البته دختر من ماهی دوست داره ولی اولین باره میخوام سالمون درست کنم
بازم ممنون
برم فعلا که دخترم تو حمومه میام جواباتون رو میخونم
ماهی توی یک قاشق ماست و دو قاشق اب لیمو ونمک وفلفل بخوابون
ارد سوخاری با زرده تخم مرغ قاطعی کن یک ساعت بعد از اینکه خوابوندی تو مواد بزن تو زرده تخم مرغ و ارد سوخاری سرخ کن
جمعه روز ایرانی اواره و زیر اوار ماندست ....ایرانی روز قدس نداردتا وقتیکه هموطنش آواره ست
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
من با این روش که یادم نیست از کجا کپی کردم درست کردم عالی شد.

مواد لازم برای ۲ نفر:
فیله ماهی: ۱۵۰ گرم (من از سالمون استفاده کردم که به نظرم ماهی بسیار خوش طعمیه)
پودر نان: ۱ پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سیر
زردچوبه
پاپریکا
فلفل قرمز
نمک
روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای سس:
مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
خیار شور: ۲ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
نمک
فلفل قرمز
نعناع خشک پودر شده

برای سرو:
سیب زمینی
۲ حبه سیر
کره
آویشن
گوجه فرنگی

روش تهیه:
۱- برای داشتن دورچین سیب زمینی، سیب زمینی رو توی آب جوش بندازید و اجازه بدید که بپزه. اگه مثل من از سیب زمینی کوچیک استفاده میکنید، پوستش رو جدا نکنید. اما اگه سیب زمینی درشت دارید، پوست بکنید و بعد به تکه های درشت برش بزنید.

۲- ماهی رو میتونید هر جور که دوست دارید برش بزنید اما برش های باریک و بلند به نظر من قشنگ تره. در کل برش های بزرگ نزنید چون پخت زیادی نداره.

۳- نون رو خشک کنید و پودر کنید. من یا از مغز نان باگت استفاده میکنم یا اینکه از نان تست هایی که چند وقتی تو یخچال مونده و تازگیش رو از دست داده. بعد توی خرد کن خردش میکنم. البته لازم نیست که خیلی خرد بشه. تکه های درشت هم داشته باشه خوبه.

۴- پودر نان رو با زردچوبه و پاپریکا مخلوط کنید و توی یه ظرف بریزید و کنار بگذارید.

۵- آرد سفید رو با نمک و پودر سیر مخلوط کنید و اون رو هم کنار بذارید.

۶- تخم مرغ رو بزنید تا یکنواخت بشه. بعد یکم نمک و فلفل قرمز اضافه کنید. دقت کنید که نمک رو خودتون تنظیم کنید چون داریدم توی ۲ مرحله اضافه ش میکنیم. کنار میگذاریم تا وقتش بشه.

۷- حالا سس رو آماده میکنیم تا وقتی ماهی ها آماده شدن بتونیم کاملا گرم غذا رو سرو کنیم. من از ترکیب مایونز، کچاپ سیر دار و خردل استفاده کردم. اگه مثلا خردل هم نبود، مشکلی ایجاد نمیشه. اما این ترکیب، حقیقتا طعم خوب و جدیدی میشه.

۸- خیار شور رو به قطعه های خیلی ریز برش میزنیم. اما لطفا رنده نکنید. کار راحت تر میشه اما توی سس خیلی قشنگ نمیشه.

۹- خیار شور، ادویه ها، نعناع خشک پودر شده که گفتم و آب لیمو رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. توی ظرف سرو سرو بریزید و کنار بگذارید.

۱۱- یه مقدار کره رو توی تابه آب کنید. بعد سیر رو که خیلی ریز خرد کردید توی کره یه تفت کوچیک بدید. اصلا نمیخوایم سیر رو سرخ کنیم. فقط یه تفت کوچیک و در نهایت روی سیب زمینی ها که قبلا پختیم میریزیم. یه کوچولو نمک و آویشن هم روی سیب زمینی ها یادتون نره.

۱۲- حالا نوبت میرسه به اصل کار. روالی که تقریبا همه بهش واردن. تنها تفاوت توی طعم دارن کردن دو نوع آرده. اول ماهی ها رو توی مخلوط آرد سفید میغلتونیم تا کاملا رطوبتش از بین بره و خشک بشه. بعد توی تخم مرغ میزنیم. دقت کنید که زیاد نباید تخم مرغ به ماهی بچسبه. پس زیادی تخم مرغ رو بگیرید و در نهایت توی مخلوط پودر نان بغلتونید. کنار بگذارید و اگه تا آخر کار پوشوندن ماهی ها لازم بود، یه بار دیگه توی پودر نان بغلتونید تا همه جاش کاملا خشک بشه.

۱۳- روغن رو توی ظرف کوچیک و عمیق کاملا داغ میکنیم. دقت کنید که به حمام روغن احتیاج داریم. روغن کم جواب کار رو نمیده. و بعد ماهی ها رو توی روغن سرخ میکنیم. بیشتر از ۴ یا ۵ تا تکه ماهی در آن واحد توی روغن نندازید تا روغن حرارتش رو از دست نده.

۱۴- از دستمال کاغذی استفاده کنید تا روغن اضافه گرفته بشه و در نهایت توی ظرف سرو بکشید و در کنار سس و سیب زمینی های خوش طعم سرو کنید.



ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687