مرغ کاملو شکمشو خالی کن خوب بشور بعد بزار تو اب نمک غلیظ بزار بیست دقیقه بمونه بعد بشور بزار ابش بره خشک شد با زعفرون همه جاشو زعفرونی کن کره رو اب کن توش فلفل سیاه زرد چوبه نمک بزن همه جاشو بمال داخل شکمش چند تا برش فلفل دلمه بزار مرغو بزار تو یه ظرف پیرکس نشکن توی فر یا هواپز یا توی قابلمه توش سنگ نون سنگکی بریز بعد ظرف بزار توش بزار دوساعت بپزه من هواپزم دارم توش یه دونه مرغ جا میشه با دمای ۸۰ درجه دوساعت بمونه مثل مرغ بریونی بیرون طلایی میشه روغن پس میده خیلی خوشمزه میشه