2733
2734

مرغو باید خوب مزه داری کنی

بهش ادویه بزنی ( پاپریکا، نمک، فلفل، پودرسیر ، پیاز، آویشن)

میتونی بعد ادویه زدن تو شیر بخوابونی

و تو یخچال دو ساعت استراحت کنه


بعدشم به تخم مرغ آغشته کن و بعد به پودر سوخاری ( من از گرانول سوخاری استفاده میکنم)


من از این روش استفاده میکنم، همه میگن از بیرونی ها خوشمزه تر میشه


ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز