شیرینی پنجره ای سه رنگ ارد پنجاه گرم نشاسته چهل گرم گلاب چهل گرم تخم مرغ دو عدد روغن برای سرخ کردن زعفرون و رنگ خوراکی قرمز و سبز طرز تهیه اول نشاسته رو تو کاسه بریزید با گلاب مخلوط کنید بعد دو تا تخم مرغ رو توش بشکونید با همزن سیمی خوب هم بزنید تا از لختگی دربیاد بعد ارد رو اروم اروم اضافه کنید و هم بزنید بعد مواد رو به سه قسمت کنید تو سه تا کاسه کوچیک بریزید به یکیش یکم زعفرون غلیظ بریزید زرد بشه به دومی یه قطره رنگ خوراکی قرمز به سومی رنگ خوراکی سبز بزنید یه قطره بعد رنگ ها رو هم بزنید تا رنگ تو مواد یکدست بشه حالا یه کاسه ( هر چقدر کوچیک تر باشه بهتره چون مواد کمه بشه قالب رو توش فرو کرد) محتویان سه کاسه رو همزمان اروم اروم کج کنید تو کاسه خالی جوری که رنگ ها با هم مخلوط نشن روغن رو داغ کنید قالب شیرینی پنجره ای رو داخل روغن داغ بزارید که داغ بشه ( اگه قالب سرد باشه مواد از قالب جدا میشه تو همون کاسه ) قالب که خوب داغ بود داخل مواد فرو کنید طوری که مواد روی قالب نیاد اصلا بعد خیلی سریع بکنیدش تو روغن بعد دوسه ثانیه قالب رو تکون بدید و بچرخونید تا از قالب جدا بشه خیلی سریع میپزه نزارید رنگش خیلی عوض بشه بعد سریع برگردونید طرف دیگش هم یکم بپزه اصلا نباید تغییر رنگ بده و تیره بشه بعد بزارید رو دستمال کاغذی تا روغن اضافه اش بره بعد از طرفی که شیار داره روش پودر قند الک کنید نوش جان من همیشه شیرینی پنجره ای معمولی درست میکنم اصلا خراب نمیشه این دستور شیرینی پنجره ای رو تازه یاد گرفتم اولین بار بود درست کردم. با این مواد یازده تا شیرینی به دست میاد ولی واسه من همون پنج شیش تا خوب دراومد بقیه اش خراب شد و اصلا نچسبید به قالب نمیدونم اشکال کارش کجا بود خواستید درست کنید از همون دستور شیرینی پنجره ای که تاپیکش رو تو امضام دارم درست کنید من این مدل رنگیش رو واسه تنوع درست کردم نوش جان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@