2737
2739
قورمه سبزی http://s3.picofile.com/file/8285219926/image.jpeg شیرینی پنجره ای سه رنگ http://s3.picofile.com/file/8285219950/image.jpeg کشک بادمجون http://s2.picofile.com/file/8285220100/image.jpeg اشترودل مرغ قالبی http://s1.picofile.com/file/8285220500/image.jpeg http://s4.picofile.com/file/8285220634/image.jpeg http://s4.picofile.com/file/8285220726/image.jpeg http://s6.picofile.com/file/8285220884/image.jpeg http://s4.picofile.com/file/8285220984/image.jpeg
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
شیرینی پنجره ای سه رنگ ارد پنجاه گرم نشاسته چهل گرم گلاب چهل گرم تخم مرغ دو عدد روغن برای سرخ کردن زعفرون و رنگ خوراکی قرمز و سبز طرز تهیه اول نشاسته رو تو کاسه بریزید با گلاب مخلوط کنید بعد دو تا تخم مرغ رو توش بشکونید با همزن سیمی خوب هم بزنید تا از لختگی دربیاد بعد ارد رو اروم اروم اضافه کنید و هم بزنید بعد مواد رو به سه قسمت کنید تو سه تا کاسه کوچیک بریزید به یکیش یکم زعفرون غلیظ بریزید زرد بشه به دومی یه قطره رنگ خوراکی قرمز به سومی رنگ خوراکی سبز بزنید یه قطره بعد رنگ ها رو هم بزنید تا رنگ تو مواد یکدست بشه حالا یه کاسه ( هر چقدر کوچیک تر باشه بهتره چون مواد کمه بشه قالب رو توش فرو کرد) محتویان سه کاسه رو همزمان اروم اروم کج کنید تو کاسه خالی جوری که رنگ ها با هم مخلوط نشن روغن رو داغ کنید قالب شیرینی پنجره ای رو داخل روغن داغ بزارید که داغ بشه ( اگه قالب سرد باشه مواد از قالب جدا میشه تو همون کاسه ) قالب که خوب داغ بود داخل مواد فرو کنید طوری که مواد روی قالب نیاد اصلا بعد خیلی سریع بکنیدش تو روغن بعد دوسه ثانیه قالب رو تکون بدید و بچرخونید تا از قالب جدا بشه خیلی سریع میپزه نزارید رنگش خیلی عوض بشه بعد سریع برگردونید طرف دیگش هم یکم بپزه اصلا نباید تغییر رنگ بده و تیره بشه بعد بزارید رو دستمال کاغذی تا روغن اضافه اش بره بعد از طرفی که شیار داره روش پودر قند الک کنید نوش جان من همیشه شیرینی پنجره ای معمولی درست میکنم اصلا خراب نمیشه این دستور شیرینی پنجره ای رو تازه یاد گرفتم اولین بار بود درست کردم. با این مواد یازده تا شیرینی به دست میاد ولی واسه من همون پنج شیش تا خوب دراومد بقیه اش خراب شد و اصلا نچسبید به قالب نمیدونم اشکال کارش کجا بود خواستید درست کنید از همون دستور شیرینی پنجره ای که تاپیکش رو تو امضام دارم درست کنید من این مدل رنگیش رو واسه تنوع درست کردم نوش جان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
کشک بادمجون بادمجون های ریز قلمی انتخاب کنید که بدون دونه باشن( بادمجون دلمه خیلی گزینه خوبیه چاقه ولی دونه نداره و خیلی خوشمزه اس) بعد پوست بکنید ورقه ورقه کنید بریزید تو اب نمک حداقل یه ساعت بمونه تا تلخیش بره بعد ابکش کنید روش هم اب بگیرید نمک ها و تلخی هاش بره بعد بزارید ابش کامل بره یا با دستمال خشک کنید بعد با روغن سرخ کنید با شعله ملایم که کاملا مغز پخت بشه بعد از روغن دربیارید بزارید رو دستمال کاغذی تا روغن اضافیش بره بعد با گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا له بشن بعد پیاز رو خلال های خیلی باریک خرد کنید تو روغن فراون سرخ کنید اواسط سرخ شدن یکم نمک بزنید تا دیدید دارن طلایی میشن زردچوبه بزنید بعد بزارید کاملا سرخ بشن مدام هم بزنید اخر کار بریزدیدش تو یه ابکش که روغن اضافیش کاملا بره و پیاز داغ کریپسی تردی درست بشه بعد سیر رو ریز خرد کنید تو روغن فراونن سرخ کنید با شعله ملایم که نسوزه و کامل پخته بشه بعد زردچوبه میزنیم کاملا سرخ که شد بریزید تو ابکش که روغن اضافش بره و سیر داغ هم حالت چیپسی ( کریپسی) پیدا کنه نعنا خشک رو تو تابه بریزید با مقدار کمی روغن تا یکم تفت بخوره بوش که بلند شد خاموش کنید روغن اضافش رو دور بریزید حالا تو یه ظرف بزرگ بادمجون های له شده رو بریزید بعد پیاز داغ و سیر داغ رو اضافه کنیدبعد نعنا داغ رو بعد کشک رو اضافه کنید و هم بزنید حالا نمکش رو اندازه کنید اگه کشکتون شور بود دیگه نمک نزنید یکم فلفل قرمز بزنید میتونید تو این مرحله بزارید رو شعله یکم تفت بخوره میتونید نزارید( من نمیزارم ) حالا گردو خرد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد تو ظرف مورد نظر میکشیم و روش رو با کشک زعفرونی و نعنا داغ و پیاز داغ و گردو تزیین میکنیم نوش جان من کشک اضافه سر سفره میارم و کشک بادمجونم رو تو کشک غرق میکنم 😬😬😬 نوش جان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
سبزی قورمه ام تموم شده بود سبزیم همون همیشکی نیست خیلی ریز نبوذ ولی باز م بد نشد کسی سبزی رو بهم داده بود شیرینی پنجره ای رو هم دیشب دخترم ساعت دوازده و نیم شب زورم کرد درست کنم
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
اشترودل مرغ قالبی

اول خمیر جادویی درست میکنیم که دستورش رو قبلا گفتم

حالا مواد میانی رو درست میکنیم
هم میشه با گوشت چرخکرده باشه هم با مرغ
من مرغ استفاده کردم
پیاز رو ریز کردم سرخ کردم نمک و فلفل و زردچوبه زدم مرغ خرد شده رو اضافه کردم تفت که خورد قارچ خرد شده اضافه میکنیم حرارت رو یکم زیاد کنید که قارچ اب نندازه حالا فلفل. دلمه ای ریز شده رو اضافه کنید یکم تفت بدید
حالا رب بزنید سرخش کنید حالا فلفل سیاه و ادویه کاری بزنید
مواد در اخر کار اصلا نباید اب داشته باشه
بزارید یکم خنک بشه

حالا

یه مقدار از خمیر رو نازک روی تخته کار پهن میکنیم هر چی نازک تر بهتر
اروم انتقال بدید ته یه ظرف مخصوص فر ( پیرکس یا سرامیک یا....)
حالا موادی که اماده کردیم رو میریزیم روی خمیر روش هم پنیر پیتزا
و اویشن بعد یکم دیگه از خمیر رو روی تخته کار پهن میکنیم و با چاقو نوار های بلند درست میکنیم
و طبق عکس دونه دونه بزارید روی مواد
بعد روشون رو زرده تخم مرغ بزنید با برس
روش رو هم سیاه دونه یا کنجد بپاشید بعد سلفون بکشید تو دمای اشپزخونه بمونه تا یکم پف کنه بعد بزارید تو فر که از قبل داغ شده رو حرارت ٢٠٠ درجه
حالا دما رو بیارید روی١٨٠ درجه حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه
دو سه دیقه هم گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه
نوش جان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
2738
واییی سایو عالیییه ...من حتما اشترودل و میدرستم ..ممونم
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ... اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز