ژله چرخشی مغزها یه بسته ژله الویه ورا رو با دو لیوان سر خالی ابجوش مخلوط کنید بزارید رو حرارت که خوب حل بشه بعد بزارید خنک بشه یک لیوان سر خالی بستنی رو هم بزارید به دمای محیط برسه بعد این دو تا رو با هم مخلوط کنید که کاملا یکدست بشه بعد در حال هم زدن بریزید تو قالب بعد منتقلش کنید فریزر حدود یه ربع که ببنده چک کنید وقتی بست بزارید یخچال بعد حالا که تو یخچال هم حدود یه ساعت موند و کامل بست و سفت بود ( زمانش بستگی به درجه یخچالتون داره) بیاریز بیرون و مطابق عکس برش بدید و قسمت های اضافه رو خارج کنید با چاقو ببرید با قاشق خارج کنید تا یکی درمیون بشه بعد تو حفره ها بادوم و پسته یا هر مغز دیگه ای خواستید بریزید ( میوه هم میشه ) بعد نصف ژله بلوبری رو که با یه لیوان اب جوش حل شده رو بزارید خنک بشه بعد روی هر حفره دو قاشق غذاخوری از مایع ژله بریزید بعد دوباره بزارید فریزر ببنده بعد بقیه ژله بلوبری رو اضافه کنید که حفره ها کاملا پر بشه بازم بزارید فریزر بعد بسته به جایی که قالبتون خالی مونده هر رنگ ژله ای که دوس داشتید با یه لیوان ابجوش حل کنید با نصف لیوان بستنی بعد بریزید رو بقیه مواد قالب بعد بزارید فریزر که ببنده بعد منتقل کنید یخچال هفت هشت ساعت بمونه اماده بشه نوش جان یکم دردسر داره ولی نتیجه اش خوبه
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@