مامان حنا و ...
پست ها: 3,248
عضویت: 22/3/1390
1392/11/28 10:15 ب.ظ
گفتن نصف مقدار عدسی..بلغور بردارم...مثلا 4 تا فنجون عدسی برمیدارم با 2 فنجون بلغور
بلغور رو یه شب می خیسونم...بعد پیاز داغ درست می کنم...بلغور رو می ریزم توش با اب...یه کم جوشید عدس رو میریزم...نمک و فلفل و گلپر...خیلی غلیظ و خوشمزه میشه
یا عدس جدا باید پخته بشه یا اول بپزی بعد بلغورو بهش اضافه کنی
عدس تو لعاب بلغور کاملا نمیپزه و کمی سفت باقی میمونه
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "