2733
2734
عنوان

خام گیاه خواران نینی سایتی

32152 بازدید | 256 پست
سلام این تاپیک رو ایجاد کردم برای دوستانی که سوال دارن در این مبحث و دوستانی که از من خواستن تا تاپیکی با این عنوان ایجاد کنم تا اطلاعاتشون رو ببرن بالا .. خوشحال میشم دوستانی که خگخ هستن ما رو از تجربه هاشون بی نصیب نزارن و در آخر عاجزانه خواهشمندم اگر اطلاعی از این سبک زندگی ندارید پس نظری هم نداشته باشید . من با اطلاع کامل و با تحقیقات جامع این سبک زندگی رو انتخاب کردم پس لطفا مزاحمت ایجاد نکنید . پستهایی که مغایر با این گروه باشند پاک خواهند شد .
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
تصمیم دارم قسمتهای مهم کتابهایی رو که خوندم این جا برای شما عزیزان بگذارم چگونه ویتامین ب۱۲ بدست می‌آوریم در باور های نادرست گفته می‌شود که ویتامین ب۱۲ تنها ویتامینی است که در گیاهان وجود ندارد و انسان باید این ماده مورد نیاز بدنش را از طریق محصولات حیوانی یا مکمل‌ها دریافت کند. بسیاری از افراد تا می‌گویند که می‌خواهند گیاهخوار کامل vegan شوند اطرافیان به او گوشزد می‌کنند که در آینده‌ی نه چندان دور به کمبود این ویتامین دچار خواهند شد. تحقیقات در این زمینه توسط پزشکان: ب۱۲ در حقیقت نه توسط گیاهان و نه توسط حیوانات بلکه توسط باکتری‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها ساخته و تولید می‌شود. سپس در بدن حیوانات ذخیره می‌گردد. در نشخوارکنندگان سنتز ویتامین ب۱۲ توسط باکتری‌های معده (شکنبه) صورت گرفته سپس از طریق روده کوچک آنها جذب و در بافت‌هایشان از جمله در کبد ذخیره می‌شود. این ماده سپس با خوردن بافتهای حیوانی به بدن حیوانات دیگر از جمله انسان منتقل می‌گردد.اما این تنها راهی نیست که بدن انسان می‌تواند ویتامین ب۱۲ را بدست آورد. اگر شما گیاهان باغچه‌ای را که توسط کود حیوانی پرورش یافته‌اند در آزمایشگاه بررسی کنید متوجه خواهید شد که لایه‌های سطحی این سبزیجات دارای ویتامین‌ب۱۲ فراوانی می‌باشد. ولی مشکل اصلی غذاهای امروز ما این است که بطور صنعتی تولید شده و کود آنها نه حیوانی بلکه شیمیایی است و آنقدر شسته و ضدعفونی می‌شوند که دیگر تقریبا در آن‌ها ب۱۲ وجود ندارد. ما چنان پایبند استریلیزه کردن شده‌ایم که بسیاری از باکتری‌های دوست را هم از بین می‌بریم. پس بنابراین اگر گیاهخواران کامل بتوانند گیاهان مصرفی خود را از منابع ارگانیک تهیه کنند و یک رژیم سالم گیاهخواری را (که شامل میزان کافی مواد طبیعی و دستکاری نشده است) دنبال کنند، به کمبود این ویتامین دچار نخواهند شد. نیاز بدن به این ماده بسیار اندک بوده مقدار مصرف روزانه ۱- ۰٫۵ میکروگرم (نیم یا یک میکروگرم. هر میکروگرم یک‌هزارم میلی‌گرم است) کافی است تا از عوارض کمبود آن جلوگیری کند. چون این ویتامین در بدن ذخیره شده و میزان ذخیره آن بین ۳-۲ میلی‌گرم می‌باشد . خطر ایجاد کمبود بیماری‌زای ویتامین ب ۱۲ در افرادی که رژیم درست و اصولی گیاهخواری را دنبال کرده به مقدار فراوان از ریشه‌های گیاهی، سبزیجات و میو‌ه‌جات، مغزهای و دانه‌های خام استفاده می‌کنند بسیار بسیار اندک بوده، به یک در میلیون هم نمی‌رسد. حال آنکه جالب است بدانیم که کمبود ویتامین ب۱۲ در گوشتخواران می‌تواندکه به پزشک مراجعه می کنند بیش از گیاهخواران می باشد و این بدلیل کلی غیر سلامت بودن رژیم گوشتخواری است. پزشکان خاطر نشان می کند که موارد انگشت شماری از کمبود ویتامین ب۱۲ در جهان وجود دارد و اکثریت این موارد مبتلا به کمبود ب۱۲ در گروه گوشتخواران قرار دارند. منابع اصلی ویتامین ب12 در گیاهان : نخود ۷۲/ میلی گرم در۱۰۰گرم در جوانه نخود هم ویتامین ب وجود دارد. روغن زیتون و مویز و کدو حلوائی ویتامین ب دارند و انسان را خوشرو می کنند و در گفتاری از پیغمبر است که مویز خُلق را نیکومی کند"ویُحسن الخلق" و در مورد کدو فرموده اند« وحَسُن خُلقه» و در مورد روغن زیتون می فرمایند: «برشما باد خوردن روغن زیتون (بابو)، سودا را خوب می کند بلغم رامی برد اعصاب رامحکم می کند ضعیفی وسنگینی راازمعده می برد- اخلاق رانیکو میکند واندوه رامی برد خرما و میوه ها و نخود خرما دارای 7ویتامین و9میلی گرم در100گرم ویتامین ب دارد، عسل اصل طبیعی 9ویتامین دارد. وامام رضاعلیه السلام فرمود« هرکس میخواهد زکام نشود سه لقمه عسل با موم بخورد: درمان کننده هر دردی است وضرری درآن نیست ،بلغم راکاهش میدهدوقلب راجلامی بخشد» انجیرخشک16میلی گرم در100گرم ترآن 06/.گرم -- انگور05/.--ومویز12/،-- پیاز05/.-- به :میوه درختی.--طالبی .--آلبالو14/. --آلو، زردآلو، قیصی-- کلم --هویج03/.--شلغم 03/.--چغندر--توت-- تخمه آفتابگردان-- بادام زمینی--کرفس07/--کدومسمائی 04/--حلوائی09/.-- سبزی خوردن کاسنی،-- برنج قهوای 16%--لوبیا54/.-- جوی دو سر 9%.خیسانده وآبگیری شود.-- مغزها (بادام، فندق،گردو،پسته) به صورت خام زنجبیل .دمنوش آن ودر مواد گیاهی مورد مصرف قرارگیرد.-- لپه 134-انجیرخشک 186 میلی گرم کلسیم دارند وویتامین ب : بی مورد نیست خدا قسم به آن خورده ، خون سازاست. هرغذائی که آهک آن (کلسیم) بیشترباشد خون سازتراست چون مغزاستخوان را پرمیکند . ویتامین ها،غذای اصلی نیستند ودرواقع برق بدن راتنظیم می کنند.وقتی اینهابه بدن نرسندگیرنده هاوفرستنده های عصبی دچاراختلال شده برکم شنوائی،کم بینائی،ازبین رفتن حس بویائی،وضعف لامسه وحس
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیسان عزیزم من کاملا با نادیا اشنا هستم . ایشون نه خام خوار بودن نه گیاه خوار ایشون داشتن خودکشی میکردن . این رو برای تمام دوستان عرض میکنم من برام مهم دیدن دوستانیه که چهل سال خگخ هستن هست نه کاربری که مجازی و من هیچ اطلاعی از سبک زندگیش ندارم .
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2731
آغاز یک انقلاب بزرگ در علم تغذیه زندهخواری، نه مردهخواری مرگ بر «پخت و پز» اشخاصی که غذای مرده میخورند، مردهخوارند. غذای بیجان یعنی بیماری و مرگ، غذای جاندار یعنی سلامتی کامل و طول عمر. مردهخواران گمراه در آشپزخانه غذا نمیپزند، بلکه بیماری میپزند. پخت و پز کلیه مواد حیاتی را که بدن انسان احتیاج دارد در غذای طبیعی میسوزاند و آن را به یک ماده سمی و بیماریزا تبدیل مینماید. میل برای غذای مرده گرسنگی حقیقی نیست بلکه اشتهای کاذب است که یک معتاد برای مواد سمی احساس میکند. با ختم مردهخواری یک عصر وحشتناک به پایان میرسد. با آغاز زنده خواری یک عصر مبارک شروع میشود. در عصر مردهخواری هیچ کس به پیری طبیعی نمیرسد، همه در نتیجه بیماریها تلف میشوند. در عصر زندهخواری هیچ کس در نتیجه بیماری نخواهد مرد، همه به پیری خواهند رسید و این پیری کی میرسد؟ 200 یا 300 سال بعد؟ هیچ کس نمیداند، زیرا نمونه آن هنوز دیده نشده. دیوانگان خطرناک و دشمنان بشریت هستند آن کسانی که مردم را با خطر افسانهای «کمبود مواد غذایی» و «ازدیاد جمعیت» میترسانند. در این دنیا کمبود مواد غذایی وجود ندارد، مردم «متمدن» هشتاد درصد غذای طبیعی را با آتش نابود میکنند. اگر فقط غلات و حبوبات موجود به صورت خام مصرف شود هشتاد درصد آن اضافه میآید که باید به دور ریخته شود. این است حقیقت امر. آپلود عکس پ.ن. این عکس رو گذاشتم برای کسانی که میترسن از این سبک زندگی . اناهید هنوز زنده و سر حال به زندگی ادامه میده وهیچ مشگلی نداشته . ۵ تا ۱۰ سال بعد از معرفی اناهید کودکان بسیاری از بدو تولد با مادران خگخ زندگی زو شروع کردن .یعنی شیر مادر خگخ رو خوردن و به سبک خگخ بزرگ شدند بدون این که هیچ نوع مریضی داشته باشند . چندین شیر خوار گاه در ارمنستان تمام بچه های را خگخ کردن و تا به امروز انجمنهای بزرگی در کشورهای خارجی مشغول به معرفی این سبک هستند .
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
حتما خاله جان راستش من هنوز درباره خام خوارى تصمیم نگرفتم خیلى هم درباره فوایدش خوندم و به چشم خودم دیدم اینجا رو به علاقه مندیهام اضافه میکنم و دنبال میکنم شاید اراده کردم و شروع کردم چون بهترین روش تغذیه خامگیاهخواریه
2738
گلی جان من عینا جملات کتاب رو کپی کردم . اینها نوشته های مرحوم اوانسیان پدر خگخ در جهان .
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
زندهخواری، فلسفه تغذیه و تندرستی بالاخره علل کلیه بیماریها و همچنین چاره واقعی آنها کشف گردید. کلیه بیماریهای انسانی در نتیجه مصرف غذاهای «پخته» (کشته شده)، داروهای سمی و سـایر مـواد مرده میباشد که مردم ندانسته وارد بدن خود میکنند. همه بیماران با اجتناب از مصرف این نوع مواد از کلیه بیماریهای خود چه سبک و چـه سـنگین یـا «صعبالعلاج» بدون استثنا به طور معجزهآسا شفا پیدا میکنند. یگانه غذایی که طبیعت مطابق احتاج بدن انسان به وجود آورده است خوردنیهای «خام» یعنی زنـده نباتی میباشد و هر ماده دیگر به غیر از خوردنیهای زنده نبـاتی فقـط بیمـاریهـای گونـاگون و مـرگ نابهنگام و ناگهانی را در بر دارد. انسان قبل از کشف آتش مانند همه موجودات زنده روی زمین با غذای زنده و بدون پزشک، دارو و بیمارستان تکامل خود را طی نموده و طول عمر خود را به نهصد سال (بر حسب کتاب مقدس) رسـانده بود، ولی در نتیجه مصرف مواد «پخته»، مرده، مصنوعی، شیمیایی و غیره بیماریهای گوناگون به وجـود آورده و طول عمر خود را رفته رفته کوتاهتر کرده تا به این حال اسفناک رسانده است. هزاران سال است که مردم جهان خوردنیهای طبخ شده را غذای واقعی بشـر پنداشـتهانـد، ولـی حقیقـت ایـن اسـت کـه خوردنیهای «پخته» هیچ ارزش غذایی ندارند. آتش کلیه خـواص غـذایی را در غـذای طبیعـی و زنـده میکشد، نابود میکند و آن را به یک نوع ماده غیرطبیعی، سمی و خطرناک تبدیل مینماید.
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جای جوش

ترال | 13 ثانیه پیش
2687