ببین من اینجوری درست کردم واسه خانواده نامزدم همه عاشقش شدن👇
اول بادمجون تازه پوست بگیر بزار تو آب نمک درحد نیم ساعت...حالا نزاشتی ام مهم نیستولی اگه گذاشتی بهتره
بعدش سرخ کن
بعد بزار بپزه با یه لیوان یا یه استکان آب در حد نیم یا یک ساعت
بعدش کهآبش جمع شد حساااابی بکوبش
وقتی کوبیدی دوباره بزارش رو شعله همبزن و کشک و گردوی آسیاب شده و نعناداغی که از قبل درست کردی بریز توش هم بزن چنددقیقه نمک و زردچوبه و فلفل سیاهم بریز
بعدش بریز تو ظرف...با نعنا داغ و گردو و پیاز داغ و سیرداغ تزئینش کن
پیاز و سیرشو زیاد درست کن
محششششر میشه