ببین اینجا رو پیدا کردم . دستوری که اون خانم بهم داد همین بود ولی یک فرقی داره .
اون گفت توی تفرش گردو ها رو ترجیحا سالم در میارن از توی پوست . بعد یک نخ رد میکنن و گردو ها رو . مثلا یک نخ میشه که 10 تا مغز گردو سالم ربهش وصل شده . بعد میگفت مواد رو که حاضر کردیم گردوهای به نخ وصل شده رو میزنیم توی مایع و نگه میداریم . بعد یه جا مثلا به چوب لباسی یا طناب آویزون میکنیم و زیرش سینی میزاریم که اگه شیره شره کرد بریزه توی سینی .
ببین این عکس رو هم پیدا کردم . فکر میکنم یه همچین چیزی میشه .
بعدش هم که خشک شد گفت برش میزنیم حلقه حلقه . کاش عکسش رو داشتم من همه ش رو خوردم . هم خوشمزه هم مقوی هم سالم .
بهم گفت اگر اینحوری سختت بود پهن کن توی سینی و توش گردو بریز و خشک که شد لوزی لوزی برش بزن . این روش دومی آسون تره به نظرم