ببخشید دیر جواب دادم نمیدونم الان به کارت بیاد یا ن ...من مرغ ترجیحا سینه با هویج رو جدا میذارمبپزه ...جو هن جدامیدارم بپزه وقتی جو پخت مرغمم پخته بود ریش ریش میکنم و میریزم توش هویجم که قبل از پختن رنده کرده بودم با مرغ پخته میریزم توش کلا اب مرغم میریزم یکم نک میریزم داخلش و شیر رو بهش اضافه میکنم یکم که جوشید بعدشقارجو اصافه میکنمتا قارچشم بپزه ..شیرو خامرو باهمقاطیمیکنم زیر سوپمو خاموش میکنم و اون رو بهش اضافه میکنم که خامه نبره بعد باز زیرشو روشن میکنم ...من روش جهفری میریزم موقع سرو چون داخلش باشه دوست ندارم