شبیه شمامهرو جان با این تفاوت که من خشک دوست ندارمممم اسونه مرغو که داخلشو خالی کردید خوووووبا،میذاری تویه کیسه بزرگ تمیز،یه لیوان یابیشتر اب،نصف لیوان یابیشتر ابلیمو،دارچین،نمک،فلفل،یههه ذره سیر،پیاز درشت خووووب خوردمیکنیم،زردچوبه خلاصه طعم دهنده میریزیم(من ادویه حنوبی هم میریزم)و دوقاشقی روغن زیتون،میذاری چندساعتت بمونه گره میزنی غوطه وربشه تواین اب بعدش جدامواد داخل شکمو که ما پیازداغ گردو زرشک کشمش الو هست سرخ میکنی به اضافه کمی رب انار ،میریزی توشکمش میدوزی(میتونی زیرپوستش دوسه تا آلوهم بذاری مجلسی میشه) میذاری توظرف توی ظرف یه لیوان اب فقط که توش نمک و زردچوبه وبازم طعم دهنده به اضفه زعفرونه بریزی و روشو بگیری یابذاری توفر(که بهتره)یا روی گاز،قشنگ سه چهارساعتتتتت مال من ک خیلی خوب شد