ما شیراز انواع دمپخت داریم
مثل دمپخت عدس دمپخت سبزی
دمپخت کلم و عدس دمپخت سیر دمپخت لپبیا چیتی دمپخت گوشت
مثلا دمپخت عدس یا لوبیا اینجوری که یه پیاز داغ میگیری عدس و لوبیا اکر از قبل پخت داشته باشی کارت راحته اصافه میکنی به پیاز داغت اب میریره روش تا بپزه بعد که پخت همونطوری که داره قل میخوره برنجتو میریزی توش بعد ابش تموم شد میزنی دم
کته گوجه هم اینجوری درست میکنیم یه پیاز داغ میگیری بعد لوبیا سبز پخته شده رو اضافه میکنی بعد گوجه خورد. شده یا رنده شده رو اضافه میکنی بعد رب گوجه و ادویه میرنی ئ در اخر چند تا سیب زمینی ریز رو تمیز میشوری با پوست میندازی داخلش و اب اضافه میکنی وقتی جوش خورد برنج رو اصافه میکنی وقتی ابش تموم شد دم بزن