ما خودمون تو شهرمون ی جور تهچین درست مبکنیم که با عدسپلو
اول گوشت یا مرغ رو با پیاز خام گردغوره نمک فلفل و کمی زعفرون طعم دارش میکنیم
بعد سر دم کردن اول ی ذره برنج میریزبم تو قابلمه و بعدش کامل مرغ یا گوشت رو میریزیم و سپس روش کمی روغن گاوی یا دمبه میزاریم و برنجرو روش میریزیم
تو فصله زمستون هم روی برنج سیبزمینی لبو به خرما قیسی میزاریم و ممیزاربم۲ساعت تا۳ساعت با شعله کم و با دمکنیه زیاد پخته بشه خیییلی خوشمزست
تهچینه تهرانی هم که مواده بازمش ماست برنج گلاب زعفران تخممرغ مرغ پختهخردشده زرشک نمک فلفل