2737
2734
عنوان

مادرشوهررررم بهم گفت انگار مرغو انداختی تو لجن😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 84 پست

اول یه دونه پیاز گنده رو هر مدلی که دوس داری(ریز یا رنده کن)بذار سرخ شه بعد سیر و له له کن بهش اضافه کن ادویه هم بریز (زرد چوبه رو خوب سرخ کن بوی خامی نده،فلفل سیاه)حالا اگه فلفل دلمه دوس داری ریز کن و بریز داخلش یه کوچولو سرخ کن ربم به اندازه ای که دوس داری بریز و قشنگ سرخ کن که رنگشو خوب پس بده خاموش کن زیرشو

حالا تو تابه دیگه یه مقدار روغن بریز با زعفرون دم کرده یکم سرخ کن مرغاتو بعد بچین روی موادت که آمادس

بعد به اندازه یک و نیم لیوان اب اضافه کن بهش و بذار بپزه اما مواظب باش له نشه

بعد تو اون نصفه ی دیگه ی قاشق سر خالی  رب انار یا اگه ترشه نصف قاشق تو اب حل کن کامل و بهش اضافه کن و یکم بذار بجوشه بعد از پخته شدن(له نشه ها) خاموش کن


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اسفناجام مثل مادرشوهرم نمیشه اون خیلی خوشمزه درست میکنه منم زیاد درست نمیکنم شوهرم دوست داره هرکاری میکنم ولی اکثرا میریم اونجا میدونه من و شوهرم دوست داریم برامون درست میکنه 

یه مدل دیگه ام اینه خیلی تنبلانس ساده ی،ساده بدون رب و زعفرون😂💪

مرغتو بذاری ابپز شه یه پیازم ریز یا رنده کن بزیز توش 

نمک با فلفل سیاه

پودر لیمو اگه داشتی بریز یه مقدار با چندتا دونه آلو

اخرای پختت که رسید ساقه های کرفستو بریز🤗 نرم که شد تااااامام

2731

مرغتو ابپز کن با نمک

جدا گونه پیاز سیر ادویه فلفل دلمه هویج رو سرخ کن 

یهو اضافه کن به مرغت...😬😬😬

مرغ زعفرونی:

مرغو سرخ کن با زردچوبه فلفل

جدا پیاز و سیر و سرخ کن،مرغو بچین روش

زعفرون دم کرده یه لیوان سر خالی اب و اب غوره یا ابلیمو اضافه کن بذار آبش کم شه😃 تقریبا نباید اب داشته باشه این مدل مرغ

بعدم سیب زمینی سرخ کن تزئینش کن😅

میشه دستورشو بگی عزیزم

ببین گوش کنذبه بقیه توجه نکن.اسکرین بگیر.ببین شب قبل مرغاتو بردار با پیازو یکم آبلیم و فلفل سیاه و یکم فلفل دلمه خورد کن بزار یخچال اگه یکمم زعفرون بزنی هم که عالی نزدی هم مهم نیست تو پخت میزنی.بعد شب مثلا مهمون داری.تو صبح یا ظهر.مرغاتو سرخ کن.فقط روشو.زیرشو سرخ نکن اصلا.وقتی هم داری سرخ میکنی بال های مرغتو بریز بغلشون روغن بندازن.یا یکم پوستشو.وقتی سرخدکردی بردار مرغاتو.تو همون روغن پیازایی که شب قبل تو مرغ بود و یکم دیگه پیاز بریز پیاز داغ شه.زیاد سرخ نکن.بعد یکم زردچوبه و فلفل قرمز سرخ کن و رب.واسه ۲تا مرغ ۳/۴قاشق رب بریز.بعد که سرخ شد قشنگ یکم اب بریز مثل سس غلیظ شه.آب لیمو هم ۴ ق بریز.بعد سس رو بیار بیرون .ی ردیف مرغ بزار.سس غلیظتم قشنگ بمال روش.چندتا کم فلفل دلمه بزار.دوباره لایه بعدی.سس بمال.بقبه سس هم بریز روش فلفل هم خیلی کن بزار لاش..بزار ۲ساعت مونده به خوردن زیرشو روشن کن.ی لیوان آب هم از بقل بریز توش.نمکم به سست اول اضافه کن.حالا زعفرون دم کردتو بریز روشون بزار ۲ساعت بپزه.بوش میره سر خیابون.هیچ چیز اضافه هم نریز.زیرشم معمولی باشه.انگار رستوران نشستی میخوری.چند بار بخون تا موجه شی.سخت نیست اصلا.بعد اون میاد ازت میپرسه.راستی بال یا پوست مرغاتم بزار بپزه با مرغات

2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز