دو لیوان ریختم اشکال نداره؟؟بقیشو بعد پختش بریزم ؟؟
آره عزیزم شکر زود باعث میشه سفت بشن سیب ها.اب هم خیلی کم نهایت یک سوم بریز خودش اب میندازه بعد حدودا۱۰دقیقه شکر بریز شکرت ک باز شد وشهد درست شد خاموش کن یک پیاله جا کن بزار تویخچال ببین کش میاد شهدش ک یعنی اوکی اگ ن احتیاج به شکر داره
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘