2733
2734
عنوان

چقد شکر بریزم تو مربای سیب +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 17 پست
دو لیوان ریختم  اشکال نداره؟؟بقیشو بعد پختش بریزم ؟؟

آره عزیزم شکر زود باعث میشه سفت بشن سیب ها.اب هم خیلی کم نهایت یک سوم بریز خودش اب میندازه بعد حدودا۱۰دقیقه شکر بریز شکرت ک باز شد وشهد درست شد خاموش کن یک پیاله جا کن بزار تویخچال ببین کش میاد شهدش ک یعنی اوکی اگ ن احتیاج به شکر داره

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز