یه لیوان آب ولرم یه قاشق شکر اضافه کن یه قاشق هم مایه خمیر ، یه ربع توی محیط آشپزخونه بذار که به اصطلاح عمل بیاد بعد حدود چهار لیوان آرد الک کن یه قاشق نمک و چهار قاشق روغن مایع خوب ورز بده دوباره روشو بکش یه ساعت استراحت بده خوب پف میکنه بعد از یه ساعت دوباره ورز بده و ۸۰ بار خمیرو بردار بکوب به ظرف (نکته مهمیه در نتیجه کار تاثیر داره) بعد کف سینی پهن کن روش رومال بزن (یه قاشق آرد یه فنجان آب بذار رو گاز مدام هم بزن حالت فرنی شد کافیه) با چنگال یا چاقو رد بنداز روش کنجد و سیاهدانه بریز به مدت یه ربع دمای فر ۱۸۰
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه