فویل در صورتی خوب نیست که چیز ترش استفاده کنی چون آلمینیوم کمی حل میشه و وارد بدن میشه نتیجش میشه آلزایمر زودرس!
اگر آب لیمو یا آب نارنج نمیریزی روش فویل موردی نداره.
من گاهی با ظرف پیرکس میذارم تو فر گاهی کف سینی فر فویل میندازم ولی کل ماهی یا مرغ رو فویل پیچی نمیکنم چون کمی حالت بخارپز و نرم میگیره. فقط زیرش پهن میکنم.
اگر ظرف پیرکس گذاشتی تو فر یادت باشه بعد از پخت بذاریش رو زیر قابلمهای. وگرنه اگر بذاریش یهو رو کابینت که یخ هست بابت اختلاف دما یهو پودر میشه! !!!