من چند سال پیش که تازه خریده بودم چند بار با دمای ۱۸۰ پختم ولی روی کیک میپخت سریع و زیر کیک خام می موند! برای شما خوب میشه کیک؟؟
بعدا یه گروه تل عضو شدم اموزش سولاردم بود اونجا همه کیک رو گفتن باید با دمای ۱۵۵_۱۶۰ بذاری وگرنه کیک میسوزه.
من الان با پیش گرمایش۱۵۵( من میذارم ۵ دقیقه از زمانی بوق میزنه هم بگذره تا کاملااااا گرم بشه) بعد روی کانوکشن(علامت پنکه) دمای ۱۵۵ و زمان ۴۰ دقیقه بپزه اصلااا هم در فر رو تا خاموش شدن فن دستگاه باز نمی کنم.