یک تابه مناسب با حجم مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم سپس مایه کوکو را مانند کوکو سبزی یه صورت یکجا داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صافش می کنیم. حرارت زیر کوکو را باید متعادل قرار دهیم تا کوکو مغز پخت شود.
بهتر است بعد از اینکه روی کوکو را صاف کردیم درب تابه را بگذاریم. تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا قسمت زیرین کوکوی مرغ شما سرخ شود. پس از اینکه قسمت زیرین سرخ شد کوکو را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
نکات طرز تهیه کوکوی مرغ
اولین نکته برای پف کردن کوکوی مرغ این است که باید قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها به مواد دیگر آنها را به صورت جداگانه خود با همزن بزنیم تا کاملا یکدست شوند. نکته دوم این است که باید زمان اضافه کردن تخم مرغ ها مواد کوکو سرد باشند و حرارت بالایی نداشته باشند.
نکته آخر هم این است که برای سرخ کردن کوکوی خود از تابه ای متناسب با مقدار مایه کوکو استفاده کنید. مثلا اگر از یک تابه خیلی بزرگ استفاده کنید مایه کوکو در سراسر تابه پخش می شود و پف چندانی نمی کند. ضمن اینکه به هیچ وجه از جوش شیرین برای پفکی شدن کوکو استفاده نکنید.
برای اینکه طعم خاص تری داشته باشید می توانید به مواد کوکوی خود مانند کوکو سبزی مقداری زرشک اضافه کنید. برخی افراد از قارچ ، فلفل دلمه ای و سبزیجات معطر مانند گشنیز وجعفری در تهیه کوکوی مرغ استفاده میکنند. شما هم می توانید برای تنوع در دستور پخت کوکو مرغ خود از این مواد استفاده نمایید.