ممنون. خب من امتحان کردم تا دستم اومد. مثلا قالب کیک را باید حتما بذار کف ظرف که فاصله زیاد باشه با اون قسمت اصلی هواپز که توی دربشه.
مثلا یبار من خواستم براوتی درست کنم قالب را گذاشتم روی یکی از پایه های فلزیش .فاصله اش با درب کم شد.اونم چون هواپزه با جریان هوا کار میکنه مثل پنکه سریع. خیلی نزدیک به کیک. اومدم دیدم کیک از وسط گود شده از بغلا اودمده بالا.گودال شده بود به جا اینکه مثل تپه بیاد بالا.چون جریان هوا خیلی زیاد بود.
یا مثلا سبزی را باید بذاری روی سینی فلزی پایه کوتاه.اگه سبزی را بذاری کفش دیرتر خشک میشه آب جمع میشه.ممکنه بعضیاش بسوزه.
باید خودت امتحان کنی دستت بیاد