من هر دو رو دارم
با اون توستر : پیتزا،لازانیا،کباب چوبی، اشترودل، مرغ گریل شده، ماهی، انواع کیک و شیرینی و نان رو میپزم. نون رو گرم هم میکنم. کباب هم گرم میکنم.
با ماکروفر: فقط یخ زدایی! و پفیلا درست میکنم.
چند بار پیتزا گذاشتم بد بود. مرغ گذاشتم باید حتما تو یه سطح باشه اگر مثلا یه رون مرغ بذاری نوک ساق رون که نازک هست میسوزه و جاهاییش که ضخیمه خام میمونه. غذا هم که با ماکروفر داغ میکنم خوب نمیشه کلا رو اجاق که گرم میشه مزه میگیره . با ماکروفر زیادی داغ میشه و طعم خوبی هم نمیده.