2737
2739
جدی؟؟ پس چی میمزی اگه ۷۰ درصد اینارو نمیخوره؟

ببين فقط خورش بادمجون و قرمه سبزي

آش و سوپ،سبزي پلو با ماهي و پيتزا و عدس پلو

هي تكرار ميكنيم....بعضي غذاها رو هم مثل كتلت ماهي يكبار،شوهر من حاي مرغم نميخوره بدش مياد،باقالي پلو و ماكاروني كه تنفر داره،كوكو رو غذا نميدونه.....خيلي سخته برام


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرگسی چجوریه؟؟

  1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کرده و بشویید.
  2. اسفناج‌ها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه ای بریزد.
  3. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
  4. در مدتی که اسفناج پخته می‌شود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
  5. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
  6. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
  7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنین اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
  8. پس از تفت‌دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج‌ها بشکنید و درب ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.

 نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید. 

2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687