هي تكرار ميكنيم....بعضي غذاها رو هم مثل كتلت ماهي يكبار،شوهر من حاي مرغم نميخوره بدش مياد،باقالي پلو و ماكاروني كه تنفر داره،كوكو رو غذا نميدونه.....خيلي سخته برام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناجها را تمیز کرده و بشویید.
اسفناجها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه ای بریزد.
در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
در مدتی که اسفناج پخته میشود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنین اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
پس از تفتدادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناجها بشکنید و درب ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.
نرگسی اسفناج شما آماده است. میتوانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.