2733
2739
عنوان

marzi و زولبیا 🥐

2290 بازدید | 28 پست

سلام🙋🏻‍♀️ 

این زولبیا خیلی خیلی ترد و خوشمزه اس از نظر اطرافیان من بهتر از زولبیای بازاری🙂 


یک قاشق چایخوری خمیر مایه+یک قاشق چایخوری شکر+نصف لیوان آب ولرم رو مخلوط کنید و درش رو بذارید تا ۱۵ دقیقه بمونه  


نصف لیوان نشاسته رو با ۴ قاشق غ خ ماست پرچرب خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه👇🏻

بعد خمیر مایه رو اضافه کنید و هم بزنید👇🏻

بعد یک قاشق م خ روغن جامد یا کره اضافه کنید و هم بزنید بعد نصف لیوان آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت ماست همزده برسه👇🏻

بعد یک ق م گلاب + یک چهارم ق چ پودر هل + ۲ ق غ زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و هم بزنید👇🏻

اگه موادتون رقیق بود کمی آرد دیگه اضافه کنید 

بعد توی ظرف درب دار بذارید ۳ ساعت توی یخچال استراحت کنه 

بعد برید سراغ شهد👇🏻

شهد زولبیا و بامیه رو همه بلدیم فقط اصول اولیه شهد رو رعایت کنید تا یه شهد غلیظ و زعفرونی و بدون شکرک درست کنید👇🏻

بعد از گذشت چند ساعت که مایه تون استراحت کرد بیارید کمی هم بزنید و داخل ظرف مناسب بریزید👇🏻

روغن توی قابلمه کوچیک بریزد و بذارید خوب داغ بشه و مایه رو به شکل دایره هایی که از بزرگ به کوچیک تبدیل میشه بریزید توی روغن👇🏻

دو طرفش که طلایی شد توی شهد بذارید و بعدی رو بریزید توی روغن و قبلی رو از توی شهد بذارید توی سبد و جدیده رو بذارید توی شهد به همین ترتیب تا مواد تموم بشه👇🏻

در نهایت هم روش رو تزینن کنید و بذارید یکی  دو ساعت توی یخچال بمونه و سرو کنید👇🏻

نوش جان🫂


پ.ن:

با دستور پیش برید و مقدار مواد رو کم و زیاد و جایگزن نکنید❤️

توی ظرف در بسته و توی یخچال نگه داری کنید تا حدود یک هفته میمونه🤤

توی شهد زعفرون و عرق هل و گلاب الزامیه (اگر عرق هل ندارید کمی پودر هل بریزید)

چون بَسی اِبلیسِ آدم روی هست👿پَس به هر دستی نشایَد داد دست🚫


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
آفرین مرضی جان نوش جونتون کاش منم وقت و حوصله داشتم شیرینی پری میکردم😔

بالاخره اگر علاقه دارید باید وقت و حوصله واسش بذارید 

منم بچه کوچولو دارم 

وقتایی که خوابه یا با پدرش بیرونه یه حرکتی میزنم

چون بَسی اِبلیسِ آدم روی هست👿پَس به هر دستی نشایَد داد دست🚫
2740
بالاخره اگر علاقه دارید باید وقت و حوصله واسش بذارید  منم بچه کوچولو دارم  وقتایی که خوا ...

میدونم عزیزم

ولی من متاسفانه تایم زیادی خونه نیستم وقتی هم که میام خسته هستم و منکر این نمیشم که یکم هم تنبل هستم😁

وای چقدر عالی خانوم marzi, به شدت وسوسه شدم این دستور و درست کنم.

اگر دقیقا با دستور جلو برید بهتون قول یه زولبیای فوق العاده رو میدم😍

فقط به غلظت مواد دقت کنید 

دستتون میاد باید چجوری باشه

چون بَسی اِبلیسِ آدم روی هست👿پَس به هر دستی نشایَد داد دست🚫
اگر دقیقا با دستور جلو برید بهتون قول یه زولبیای فوق العاده رو میدم😍 فقط به غلظت مواد دقت کنید&nbs ...

یک دنیا سپاس حتما طبق رسیپی شما انجام میدم

فسنجون بااااااید ترش باشه😋 با منم بحث نکنین😏
ممنون  فقط کاش طرز تهیه شربتم میگفتین🙏🌹

عزیزم شهد زولبیا و بامیه رو چون همه بلدن نگفتم 

الان برای شما مینویسم 

دو فنجون شکر رو با یک فنجون آب میذاریم رو حرارت ملایم رو به زیاد 

بهش دو قاشق غ خ گلاب + یک قاشق عرق غ خ عرق هل + مقداری زعفرون دم کرده غلیظ اضافه میکنیم 

اصلا هم نمیزنیم اگر هم بزنید شکرک میزنه میزنه

اگر نیاز شد هم بزنیم از قاشق چوبی استفاده میکنیم 

یکم که قل زد بهش یک قاشق م خ گلوکز اضافه میکنیم 

در نهایت چند قطره آبلیمو و خاموش میکنیم (مانع از شکرک زدن میشه)

شهد باید برای زولبیا و بامیه نسبتا غلیظ باشه 


میتونید گلوکز رو حذف کنید( با گلوکز خیلی بهتره)

اما اگر حذف کردید چند قاشق شکر اضافه بر مقداری که گفتم به شکر اضافه کنید


چون بَسی اِبلیسِ آدم روی هست👿پَس به هر دستی نشایَد داد دست🚫
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز