2733
2734
عنوان

ایده های ویژه برای شب زایش خورشید

2275 بازدید | 176 پست
ســــــــــــــــــلام آپلود عکس شب یلدا، نخستین شب زمستان و طولانی ترین شب سال است که ایرانی ها طی رسوم کهن خود، به دور یکدیگر جمع می شوند و ضمن دید و بازدید، خوراکی های خاصی مانند هندوانه، انار، آجیل و... را مصرف می کنند. هنگام شب یلدا، جوانان پای صحبت‌ها و قصه‌های بزرگسالان می‌نشینند و از لابه‌لای داستان‌ها و قصه‌هایی که از زبان این گنج‌های زندگی می‌شنوند، عبرت‌ها و درس‌های بی شماری برای خود می‌اندوزند. از جمله رسوم بسیار زیبا و پسندیده ایرانی در این شب که در اسلام نیز بسیار به آن سفارش شده، عیادت از سالمندان و بیماران است. آپلود عکس
وامااااااااااااااااااااا ایده های ویژه برای شب یلـــــــــــدا
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس روش تهیه میوه خشک برای آجیل شب یلدا یکی دیگر از تنقلات مفید و شیک شب یلدا آجیل میوه های خشک است که نه تنها برای این شب بلکه همیشه می‌تواند برای کودکان ما جایگزین تنقلات ناسالم شود که جدا از خشک شدن با دستگاههای مخصوص و تهیه ی آنها از آجیل فروشی ها، می توان آنها را در منزل و به دو روش ساده خشک کرد: روش اول: هر نوع میوه ای را به دلخواه پس از شستشو و هر کدام که می‌شود با پوست نیز مصرف کرد را برش داده و حلقه حلقه کنید و بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید پهن کنید. از یک پارچه ی تمیز وسفید استفاده کرده و روی آنها را بپوشانید تا نور مستقیم به آنها نرسد که اگر شوفاژ یا فن در جای تاریکی باشد بهتر بوده و نیازی به پارچه نخواهد بود. پس از یک روز برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی آنها را بر گردانده و جابه جا کنید تقریبا با این روش پس از سه تا چهار روز میوه های خشک شما آماده خواهند بود. آپلود عکس روش دوم: میوه های شسته و آماده شده را بر روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیزی که روی یک میز یا سطحی که از زمین بالا تر است پهن کرده اید بریزید ودر جایی کاملا خشک و تاریک قرار دهید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا نمایید .در این روش که طبیعی تر و بهتر است، بین 7 تا 8 روز طول می کشد تا میوه های شما خشک و برای مصرف آماده شوند. آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2742
تزیین هندوانه به شکل پرندگان خشمگین ویژه شب یلدا مواد لازم : هندوانه قرمز آناناس طالبی هویج ترب سفید تخمه هندوانه یک نوع پاستیل به شکل نواری با استفاده از ابزار لازم درست شده. آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس اینم چند تا ایده دیگه برای هندوانه شب یلدا: آپلود عکس آپلود عکس
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
لبوی شب یلدا را چگونه تزیین کنیم آپلود عکس 1- قبل از پختن چغندرها می توانید پس از آنکه پوست نازکی از روی آنها برداشتید با یک چاقوی تیز آنها را به شکل گل رز در آورده و سپس بپزید .چند شلغم را نیز به همین ترتیب و قبل از پختن به شکل گل درست کرده و سپس در ظرفی یک در میان کنار هم بچینید . 2- چغندر ها را پخته و حلقه حلقه کنید و از قالبهای گل یا قلبی شکل یا ترمه ای شکل شیرینی استفاده کرده و ازحلقه های لبو این شکلها را در آورید .برای درست کردن شلغم ها آنها را قبل از پختن که البته حلقه های ابتدایی آنها نیز پهن و کلفت باشد به این صورت در آورید و هنگام پختن نیز حتما به آنها نمک زده تا له نشوند سپس لبوها و شلغم هایی را که به شکل دلخواه در آورده اید، در ظرفی تخت و صاف و به دلیل رنگ پذیری شلغم ها جدا گانه بچینید و برروی آنها چند عدد چنگال کوچک سفید پلاستیکی قرار دهید،سپس خورده ها و اطراف این قالبها را ریز کرده و در ظرفی دیگر که آن هم بهتر است تخت وصاف باشد تنها دورتا دور ظرف بریزید و باقلا ها ی پخته شده را دروسط ظرف ریخته ،بر روی باقلاها کمی گل پر بریزید وهر دو را در سفره ی یلدایی خود قرار دهید. آپلود عکس 3- لبوها را به روشی که در قسمت 2 گفته شد به شکل دلخواه خود در آورید وسپس آنها را بر روی ماستهای چکیده ای که قبلا در ظرفی ریخته اید قرارداده و چند عدد گردو و پسته نیزلابه لای آنها بگذارید. 4- لبو ها را حلقه حلقه کرده ودر ظرفی با کمی پودر پسته و نارگیل و خورده های گردو تزیین نمایید .اطراف ظرف را نیز می توانید از شلغم های حلقه حلقه برای تزیین و هما هنگی رنگ سفید و قرمز استفاده کنید.
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
2740
دسر شیک و بسیار آسان ویژه شب یلدا مواد لازم: بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته کره ۱۰۰ گرم ژله تمشک ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ لیوان ژله انار ۱ بسته انار دانه شده به مقدار دلخواه آپلود عکس طرز تهیه: ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ، داخل یخچال می گذاریم به مدت یک ساعت سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم . کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم . زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم.
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
دسر مجلسی و بسیار جالب انار ویژه شب یلدا مواد لازم برای هشت تا دسر یعنی چهار تا انار: انار متوسط چهار عدد پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری شیر دو لیوان شکر دو قاشق غذاخوری برای لایه ژله ای: ژله قرمز یک سوم بسته آب جوش یک سوم لیوان آب سرد یک سوم لیوان آپلود عکس طرز تهیه: واسه این دسر خوشمزه اولین چیز انار های خوشگله توی مواد لازم چهار تا گفتم تا از کاستردتون زیاد نمونه چون مقداری از کاسترد به اندازه ای که یک دونه انار رو هم پر میکرد موند، پس این مقدار پودر کاسترد و پودر ژله چهار تا انار یعنی در اصل هشت تا کاسه اناری رو پر میکنه. انارها رو نصف کنید.میتونید بشینید و با حوصله دونه دونه ، دونه های انار رو خالی کنید اما یک روش تنبلانه هست که شمالی های عزیز هم وقتی میخوان رب انار درست کنند از این روش استفاده میکنند. وسیله لازم یک تیکه چوب یا وردنه استفاده کنید. نصف انار رو برعکس توی دستتون بگیرید و زیر دستتون یه ظرف بگیرید و با وردنه به پشت انار بیجاره بزنید، دونه های انار میریزه تو ظرف. اگه تک و توکی هم مونده باشه خیلی راحت در میاد.اگه پره هاش مونده با چاقو تمیز کنید و بعد بشورید و برگردونید تا خشک بشه. تا واسه ریختن کاسترد اماده بشه. پودر کاسترد رو داخل قابلمه بریزید.شکر رو اضافه کنید.و خوب مخلوط کنید و گرنه موقع پخت کاسترد گلوله گلوله میشه. شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر کاسترد کاملا در شیر حل بشه. روی حرارت ملایم بگذارید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. حدود ۵ دقیقه طول میکشه تا کاسترد آماده بشه. از هم زدن دست نکشید چون خیلی سریع لخته میشه، مدام باید هم زده بشه.اگه حرارت زیاد باشه خیلی سریع بسته میشه بدون اینکه خامیش گرفته بشه. ,وقتی به این غلظت رسید از روی حرارت بردارید، و باز مدام هم بزنید تا حرارتش کم بشه. دقت کنید که بعد از سرد شدن سفت میشه پس نباید زیاد غلظ بشه. بهتره نصفه های انار رو توی یک پیاله یا فنجون بگذارید تا تکیه گاه داشته باشه. کاسترد رو داخل پوستهای انار بریزید یک سانت نگه دارید برای لایه ژله وقتی کاسترد خودش رو گرفت. دونه های انار رو روی کاسترد بریزید.ژله رو مثل دستور پاکت آماده کنید. و روی دونه های انار بریزید و بگذارید خودش رو بگیره. می تونید با خامه فرم گرفته تزیینش کنید.و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید. آپلود عکس البته چون دسر رو توی پوست انار درست میشه بهتره یک روز بیشتر نمونه. چون پوست انار باعث میشه طعم کاسترد عوض بشه.
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
دسر رویای زمستان(دسر برفی) ویژه شب یلدا مواد لازم: 1 لیتر شیر + 125 میلی لیتر شیر 1 پیمانه آرد 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 لیوان شکر دانه ریز 125 گرم کره 1 بسته کرم شانتی(میتونین بجای کرم شانتی و 125 میلی لیتر شر از خامه فرم گرفته استفاده کنین) 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل پودر نارگیل آپلود عکس روش تهیه: برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد. یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود 10-15 دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ بشه در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین. پودر کرم شانتی رو با 125 لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه... کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنین و روش رو با کرم شامتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق صاف کنین روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین تو یخچال برای 8 9 ساعت بمونه. بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن با پودر پسته تزیین و سرو کنین.
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
آپلود عکس
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
طرزتهیه بیسکویت هندوانه ای فانتزی و زیبا ویژه شب یلدا مواد لازم: کره 100 گرم تخم مرغ 1 عدد شکر 4/3 لیوان وانیل پودری 8/1 ق چ نمک 8/1 ق چ بیکینگ پودر 8/1 ق چ آرد 8/1 1 لیوان آپلود عکس طرزتهیه: کره باید حتما به دمای اتاق برسه پس از قبل برنامه ریزی کنید. کره و شکر و وانیل رو خوب هم بزنید (یک دقیقه). بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه هم میزنیم. آرد و نمک و بیکینگ پودر رو الک میکنیم. بیسکویت ها پف کنن و تغییر شکل بدن. توصیه میکنم یک لیوان از آرد رو به مخلوط اضافه کنید و بعد اگه دیدید چسبناکه بقیه آرد رو هم بریزید توش. چون جنس آردها فرق میکنه ممکنه حتی به آرد بیشتری نیاز داشته باشید ولی اصلا توصیه نمیکنم چون بعد بیسکویتتون سفت میشه. دو نکته دیگه درمورد سفت شدن بیسکویت: اول اینکه اگه کره رو زیادی بزنیم در نهایت بیسکویتمون سفت میشه. پس بیشتر از مقداری که گفتم همش نزنید (منظورم همزن برقیه ها). دوم اینکه خمیر رو ورز ندید. هم زدن زیادی ( با استند میکسر ) و یا ورز دادن خمیر باعث میشه که بیسکویت تون سفت شه. از ما گفتن بود. حالا خمیر رو نصف کرده و در دو کیسه به شکل دیسک در آورده و توی یخچال میذاریم به مدت یک ساعت. بعد یکی از دیسکها رو از یخچال بیرون آورده و با وردنه روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم.ضخامت مناسب واسه این رسپی تقریبا چهار میل هست. البته من معتقدم برای این رسپی هر چقدر که بیسکویت مون نازک تر باشه تردتر و خوشمزه تر میشه ولی وقتی زیادی نازکه ممکنه نتونید خوب منتقلش کنید و بد فرم میشه. پس همین ضخامت خوبه. با قالب دایره ای قالب میزنیم. من از رینگ شش سانتی استفاده کردم. شما مجبور نیستید. تازه حتی میتونید از لیوان یا قوطی کنسرو استفاده کنید. خوبی این هندونه ها به اینه که قر و فر نداره. آپلود عکس
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
بعد هر دایره رو با کارد از وسط نصف میکنیم. و اضافی خمیر رو برمیداریم و دیسکش میکنیم و باز میذاریم توی یخچال. نیم دایره ها رو به سینی منتقل میکنیم.پس بعد از قالب زدن ، بیسکویت ها رو برای ده دقیقه توی یخچال قرار میدیم. به همین ترتیب دیسک دوم رو از یخچال بیرون آورده و قالب میزنیم. خمیر رو دو بار نمیتونید پهن کنید و هر بار باید بذارید توی یخچال و اون یکی خمیر رو بیرون بیارید. چرا؟ چون به خاطر حرارت دستتون خمیر نرم میشه و چسبناکه و حاشیه هندونه هاتون صاف از آب در نمیاد و در نهایت بیسکویتهای تمیزی نخواهید داشت. و البته توی جابجا کردن بیسکویت ها هم بیشتر دقت کنید توی نتیجه کار تاثیر زیادی داره. فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم. مدت زمان پخت 10 الی 12 دقیقه. فر باید حتما گرم باشه. کنارشون بایستید. بیسکویت ها نباید تغییر رنگ بدن همین که حاشیه شون قهوه ای شد کفایت میکنه. اگه هم زود بیرونش بیارید خام میمونه و در نهایت بیسکویتتون سفت میشه (این جریان سفت شدن بیسکویت چیز مهمیه. اگه همه موارد رو رعایت نکنید و از دستتون در بره ... بیسکویتهاتون بدمزه میشن. میدونم سخته... میدونم کل خونه تون رو بوی خوب وانیل و کره پر کرده... میدونم غیر ممکنه که جلوی خودتون رو بگیرید... ولی... تا بیسکویت ها کاملا سرد نشدن ازش نخورید! در غیر این صورت میخوره تو ذوقتون. چون تا سرد نشن مزه شون خوب نیست! بیسکویت ها رو بعد از اینکه کااااااااااااملا سرد شدن آپلود عکس ما به چهار رنگ نیاز داریم. با سبز شروع میکنیم. با نوک خلال دندون یه کم رنگ سبز به آیسینگ میزنیم. نوکش! این خوب رنگ میگیره پس زیاده روی نکنید. بعد زرد. بازم فقط نوکش. وقتی زردمون آماده شد، یه کم از سبز بهش اضافه میکنیم که در نهایت دو تم سبز داشته باشیم. هدفمون اینه که پوست هندونه هامون از اون راه راهی هاش باشن. پس یه سبز تیره میخوایم و یه سبز روشن. و میبینید که میزانش هم کمه. چون پوست هندونه از بغل دیده میشه و بیشتر قسمت قرمز هندونه است که تو دیده. حالا قرمز. دو رنگ هست که جریانش متفاوته. قرمز و سیاه. برعکس سایر رنگها این دو رنگ ، متاسفانه با نوک خلال دندون جواب نمیگیرن. پس باید بیشتر رنگ بریزیم. زیادی قرمزش نکنید. چون میخویام هندونه ها یه کمی صورتی-قرمز باشن. و همیشه هم این نکته یادتون نره که توی رویال آیسینگ...رنگها به مرور زمان تیره تر میشن. پس هنگام استفاده از تم های روشن خوب دقت کنید که زیادی رنگ نزنید. و سیاه. دیگه متاسفانه باید زیاد رنگ اضافه کنید که مشکی مشکی شه. ولی خوبیش به اینه که مقدار خیلی خیلی کمی سیاه لازم داریم چون تخمه های هندونه ها تعدادشون زیاد نیست. یه کاغذ روغنی بزرگ پهن میکنیم و همه بیسکویت خوشگلهامون رو جلومون میچینیم (زشتهاش قبلا خورده شدن البته!). و رنگها رو هم کنارمون میذاریم. و همینطور یه عالمه کاغذ روغنی مثلثی شده . واسه ساختن قیف کاغذی. و یا اگه تجربه کافی ندارید میتونید از قیف و ماسوره شماره یک و دو و چهار استفاده کنید. و بطری پلاستیکی برای فلودینگ. لازم به توضیح نیست که باید غلظت رویال آیسینگتون رو با قانون ده ثانیه تنظیم کنید. وقتی یه خط توی ظرف آیسینگ میکشیم این خط باید در عرض 5 تا 10 ثانیه محو شه. این میشه غلظت مناسب برای شروع کار. اگه سفت بود بهش آب اضافه میکنیم ( هر بار نصف قاشق چای خوری. بعد هم میزنیم و تست میکنیم. اگه سفت بود باز دوباره نصف قاشق چای خوری آب...تا به غلظت مناسب برسیم.) و اگه شل بود پودر قند اضافه میکنیم. بعد توی قیف میریزیم و شروع میکنیم. حاشیه بیرونی هندونه رو یه خط قوسی سبز میکشیم. کلفت نباشه. میبینید که رویال آیسینگم سفت نیست. پس ما بر خلاف سایر تزئینها، هدفمون دورگیری نیست. آپلود عکس همه رو به همین شکل انجام میدیم.
رنگ بزن ...... زندگی به زیبایی همین مدادرنگی هاست!می تونی از شادترین رنگ ها شروع کنی نگاهِ مهربونتُ صورتی کن! با رنگِ سبز؛ اندیشه تُ زیبا کن! به خاطراتِ قشنگت؛ رنگِ نارنجی بزن! با رنگِ آبی؛ آسمونِ دلتُ رنگ,آمیزی کن! با رنگِ زرد؛ قلبِ مهربونتُ طلایی و درخشان کن! با رنگِ قرمز؛ حرارتِ بیشتری به مهر و دوستیمون بده! رنگ بزن به زندگیت نذار تا آخر عمر برفک زندگی سیاه و سفید رو تحمل کنی! دوست من..رنگ بزن
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687