نمیدونم چیکار میکنن انقد چربو چیلی میشه ولی بوی چربی هم نمیده، اصلا طعمش فرق میکنه! چی قاطیش میکنن؟! این کبابای خونگی همشون مثل همن. هرکاری هم کنیم مثل بیرون نمیشه، چرا آخه؟؟!!!!'''
برو ای گدای مسکین در خانهی علی زن.....
که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
گوشت باید چرب باشه. ترکیب گوساله و گوسفند باشه. دوبار چرخ کنی. آب پیاز رنده شده باید کاملا با پارچه گرفته بشه. گوشت و پیاز و نمک رو خیلی باید ورز بدی بعد بذاری توی یخچال برای یه شب. فرداش دوباره کلی ورز بدی. آتیش هم باید خیلی تند و زیاد باشه