من ۲ کیلو گندم خیس کردم و روش دستمال کشیدم و گذاشتم تو کابینت پکیج تا جاش گرم باشه. روز اول چندبار همش زدم و روز دوم آبشو عوض کردم و روز سوم و چهارم اصلا خونه نبودم که بهش سر بزنم.. شبش اومدم و دستمال رو که برداشتم یک بوی خیلی خیلی بدی داااد در حدی که آژیر آشپزخونه به صدا دراومددد!!!! روی آب هم کف وجود داشت. آبکشش کردم ولی خب بوی بدی میداد و اصلا جوونه نزده بود!! دیگه هنوز خونه نرفتم که ببینم امروز تو چه شرایطیه..
بار اولم بود میخواستم درست کنم و این روش رو یکی از دوستان بهم یاد داده بود که ۳،۴ روز باید خیس کنی بعد آبکش کنی و ۱ روز کامل تو آبکش بمونه و روش دستمال بندازی. و بعد تو ظرفات بریزی.
حالا ناگفته نماند که سبزههای این دوستمون هیچوقت کامل و پر درنمیاد و گاها زیر سبزههاش کپک هم میزنه.
ممنون میشم راه و روش درستش رو بهم بگید.