مدارک لازم جهت دادخواست نفقه با حق حبس

با عرض سلام و خسته نباشید

برای دادخواست نفقه با حق حبس باید علاوه بر عقد نامه و شناسنامه و..‌...... گواهی سلامت بکارت هم باشه؟ و اینکه من از یکی از مراکز صادر کننده  گواهی گرفتم ثبت سیستم هم شد  دکتر هم گفتن معتبره همه جا الان همون قبوله یا باید برم پزشکی قانونی ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام وقت بخیر
1. نیازی به گرفتن گواهی سلامت بکارت نیست چرا که وقتی زن و شوهر هنوز ازدواج نکرده و هر یک در منزل پدری خود ساکن هستند اصل بر این است نزدیکی واقع نشده و دختر هنوز باکره است
2. به همراه سایر مدارک (ثبت نام ثنا ، سند ازدواج شناسنامه و کارت ملی) اقدام به طرح دادخواست نفقه نمایید.
3. در صورت ادعای نزدیکی از طرف مرد شما به پزشکی قانونی معرفی می شوید که در صورت گرفتن گواهی مذکور از پزشک معتبر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
موفق باشید