سلام وقتتون بخیر خدا قوت.

یک سال و نیمه ازدواج کردم.

شوهرم از روز بعد عروسی دست بزن و بددهنی رو شروع کرده تا به همین الان،مدرک فقط بصورت عکس دارم از کبودیای صورتم در روزهای مختلف.

مشکلات زناشویی هم داریم اصلا تمایلی به رابطه نداره دوماه الی سه ماه یکبار رابطه داریم اون هم یک طرفه فقط برای رضایت خودش.

الان تصمیمم رو گرفتم که طلاق بگیرم.طلاق توافقی رو اصلا راضی نیست.چندبار گفتم گفتن طلاقت نمیدم.راهکارتون چیه چیکارکنم؟

اگر مهریمو بزارم اجرا و دادخواست طلاق هم بدم بعد مهریمو به شرط رضایت طلاق ببخشم خوبه بنظرتون؟

۱۱۴تا سکه عندالمطالبه مهریمه ولی شوهرم فقط یه ماشین به ارزش ۱۰۰ میلیون داره و ۲۰۰ میلیون رهن خونه.هیچ چیز دیگه ای نداره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست گرامی

در خصوص کتک باید برای اثبات یا نامه پزشکی قانونی وجود داشنه باشد و یا شهود برای ادای شهادت به دادگاه معرفی کتید همچنین صورتجلسه 110 که در محل حضور داشته باشن میتوانند ادله ای مبنی برعسرو حرج شما باشد که بر اساس آن دادخواست طلاق مطرح کنید

در مورد مهریه هر زمان که مایل باشید میتوانید مطالبه آن را از دادگاه بخواهید و همین مبالغ که اعلام کردید به نقع شما توقیف خواهدشد

در خصوص راه حلی که فرمودید در مورد احرای مهریه این نسخه ای نیست که بدون شناخت بتوان برای همه پیچید یا توجه به آشنایی که با همسر خود دارید بهترین راه حل را انتخاب کنید