دادخواست تمکین در دوران عقد

سلام من در دوران عقد هستم و نامزدم با توجه به دروغ هایی که بهم گفته در مورد کارش و خونه و مغازه. حالا رفته درخواست تمیکن داده منم باکره نیستم. از زمان ابلاغ این درخواست که تلفنی بود دو ماهه که میگذره هیچ احضاریه ای برای ما نیومده و اون پیامکی هم که از سامانه ثنا برام اومده بود پاک شده هرچند که تاریخ و آدرس دادگاه در اون پیامک نبود. آیا این درخواست قانونی هست؟ من چه دفاعی دارم از خودم بکنم؟ میتونم بگم که با نصف پول مهریه یه خونه بخره من نمیتونم مستاجر بشینم؟!شاید مهریه ام رو بذارم اجرا اگه رای دادگاه بر علیه من باشه و من تمکین نکنم و مهریه رو بذارم اجرا مهریه بهم تعلق میگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

1. ایشان باید دادخواست را در دادگاه حوزه قضایی محل سکونت شما مطرح نماید برای اطلاع یا به سامانه ثنا رفته و در قسمت ابلاغ از دادخواست و شعبه مطروحه مطلع شوید به دادگستری شهرستانتان مراجعه کنید و از قسمت اطلاعات دادگستری با دادن شماره ملی خودتان از شعبه که حتما باید شعب دادگاه خانواده باشد مطلع شوید.

2. تنها دفاع شما تهیه منزل جداگانه با تمام امکانات با جلب نظر کارشناس جهت تشخیص در شان شما بودن است مگر اینکه خوف ضرر جانی یا مالی یا شرافتی داشته باشید که باید اثبات کنید.

3. مهریه در هر حال به شما تعلق می گیرد و هیچ ارتباطی به تمکین ندارد و مرد قطعا به پرداخت مهریه محکوم می شود.

موفق باشید