باسلام.من برای قطع خونریزی باتجویز دکتر برای یه ماه هرروز دوعدد دوفاستون میخورم....بعدتمام شدن این دوره یک ماهه چندروز بعدش پریود میشم؟برای تنظیم پریود مصرف بسته بعدی رو کی و چطور بایدشروع کرد؟ و برای چندماه بایدمصرفش کرد؟واینکه میشه دوفاستون رو بدون نسخه تهیه کرد؟
پاسخ مشاور
سلام معمولا ۲تا۳روز بعد قطع دارو باید پریود بشید ولی گاها در بعضی افراد ممکنه این زمان طولانی تر باشه.طول دوره درمان بستگی به نظر پزشک داره وبدون تجویز پزشک نباید خودسرانه استفاده بشه