سلام. ببخشید میخواستم بدونم دم کردن پودر رازیانه و خوردن 1 لیوان از آن در هر روز،خوب هست یا نیست؟ اصلا برای تنظیم پریودی و پاکسازی رحم موثره؟  اینکه آیا مصرف هر روزه دم کرده رازیانه باعث بالا رفتن هورمون پرولاکتین میشود؟ باسپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مصرف داروهای گیاهی زیاد توصیه نمیشود اگر پریود نامنظمی دارید علت را پیدا وبراساس آن درمان مناسب بگیرید.بهداشت را خو ب رعایت کنید تا گرفتار عفونتها نشوید شب خوش