باسلام.من. با تجویز پزشک درحدود23روز دوفاستون مصرف کرده بودم روزی دوعدد .....الان. پنج روز از قطع مصرفش میگذره و هنوز پریود نشدم...چندروز بعدقطع پریود میاد.....تقریبا سه روزه سردرد بدی گرفتارم کرده و اینکه بشدت خواب الودم.ایا لز علائم قطع مصرف دوفاستون هست؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما تا ۲ هفته وقت دارید که پریود بشوید ا گر پریود نشدید میتوانید از تست بیبی چک استفاده نمایید