کمبود عزت نفس

سلام من احساس میکنم اعتماد به نفس یا وعزت نفس پایینی دارم و این موضوع منو خیلی اذیت میکنه خواهش میکنم کمکم کنید که این مشکلمو حل کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت مرد شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام وقت بخیر
ممنونم از اعتماد شما
عزت نفس یعنی اینکه من و شما آیا خودمونو دوست داریم؟ برای خودمون ارزش و احترام قائل هستیم یا نه
که این برمیگرده به ویژگی‌های شخصیتی ‌و محیطی که ما بزرگ شدیم و رفتاری که با ما شده
اعتماد به نفس یعنی ما خودمون رو آدم توانمندی میبینیم یا بی دست و پا
عزت نفس پایه ی اعتماد به نفسه، یعنی ما اول از همه باید یاد بگیریم خودمونو دوست داشته باشیم و بعد باور کنیم که از عهده خیلی کارها برمیایم
یکی از راههای تقویت این دو ویژگی پذیرفتن نقاط ضعف خودمونه به طوری که از داشتن آنها خجالت نکشیم
ما هم آدمیم و مثل همه ادما یه نقطه ضعف‌هایی داریم
تا جایی که بتونیم آنها را برطرف میکنیم اگه نتونیم هم میپذیریم
تو این دنیا خیلی چیزا خارج از انتخاب ما بوده
مثلا قیافه مون قد و هیکلمون خانواده مون و ... پس دلیلی برای شرمنده بودن نیست
این مبحث خیلی طولانیه شاید در فرصتهای بعدی بیشتر به آن بپردازیم
پاینده باشید
دکتر مریم امیدبیگی