راهکار کمبود عزت نفس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 197 بازدید 3 تبادل تجربه

 سلام من کمبود اعتمادبه نفس وعزت نفس دارم تست هم دادم خیلی شدیده تست رو صادقانه دادم یکی ازمشکلاتم اینه مثلا نمیتونم کنفرانس بدم یکی دیگه اینکه ارتباط چشمی مشکل دارم کسی نگام کنه زود نگامو میدوزم جای دیگه هرجامیشینم چشام به گل های فرش هست راهکار برا اعتماد به نفس وعزت نفسم و ازبین رفتن خجالتم میخواستم ممنون😍😍راستی خودمم روانشناسی میخونم😢😢

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون که مارا انتخاب کردید .
اول اینکه خیلی خوشحال هستم که رشته روانشناسی می خوانید و امیدوارم که همیشه موفق باشید .
در مورد بالا بردن عزت نفس چند کارو می تونید انجام بدید .
۱-افکار منفی خود را بنویسید و به دنبال این باشید که ببینید این افکار منفی از کجا آمده ،آنهارا شناسای کنید و از بین ببرید .
۲-مواردی که در آنها مهارت دارید را پیدا کنید و  آن را انجام دهید .مثل آشپزی ،جدول ،کتاب خواندن و....
۳-روابط های مثبت برای خودتان ایجاد کنید ،با کسانی که برای شما حس خوب برایتان دارند ارتباط برقرار کنید .
۴-با خودتان مهربان باشید .کمتر با خودتان به صورت منتقدانه نگاه کنید و کمی مهربان تر باشید .
۵-جسور و قاطع باشید .
۶-نه گفتن را در خود تمرین کنید و از چیزهای کوچک شروع کنید .
۷-خودتان را به چالش بکشید .مثلا به ورزش بروید ،یا در مناسبت های اجتماعی شرکت کنید .
این کارها را به مرور انجام دهید اگر نتیجه نگرفتید حتما حضوری با مشاور صحبت کنید .موفق باشید .

تجربه شما

خیلی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین و جواب دادین حتما به همشون عمل میکنم

دوست عزیز اولین کار اینکه قوز نکنید چون همین قوز کردن نشانه اعتماد به نفس پایین است .

این را بدانید که زمانی که شما کنفرانس میدهید آن مخاطبان در مورد شما هیچ فکری نمی کنند و اکثر آنها دنبال فکرهای خودشان هستند .که چه کاری باید انجام دهند و غیره...پس خیلی نگران آن جمع نباشید .

گفتگوی منفی با خودت نداشته باش اینکه من نمی توانم را از ذهن خودت دور کن ،گفتگوی درونی خودت را تغییر بده .

لبخند بزنید هنگام کنفرانس یا حرف زدن چون لبخند زدن باعث ارتباط خوب با مخاطب می شود  .می‌توانید در طول روز یک زمانی اختصاص بدهید که تمرین کنید برای لبخند زدن تا ملکه ذهنتان شود .

قاطعانه صحبت کنید نه تهاجمی .

با صدای بلند و رسا صحبت کنید که مجبور نشوید تکرار کنید .

حین صحبت از زبان بدن هم استفاده کنید .

سعی کنید یک همراه خوب داشته باشید تا او مثل آیینه برای شما کار کند و از او بازخورد بگیر و دوباره تکرار کن تا اشتباهات حل شود .

می توانید یک لیوان آب کنار خودت داشته باشید چون همان نوشیدن آب و نفس عمیق کشیدن در پایین آوردن استرس به شما کمک می کند .

موفق باشید .

سلام این سوال من بودم مشکلی با نشون دادن اسمم نداشتم درموردش تاپیکم زدم دستم خورده.اول اینکه ممنون بابت وقتی که گذاشتید و اینکه من تقریبا همه ی موارد رو دارم به جز مورد۵که جسور وقاطع نیستم

برای کنفرانس دادن چه راهکاری پیشنهاد میکنین مثلا اون لحظه که میریم کنفرانس درسی ارائه بدیم و مجبوریم نمیشه ارائه ندیم ممنون😘😍😚😙

من بیشتر راهکارهایی منظورم بودکه تو شرایط باید انجام بدیم مثلا تو جمع هستیم چیکارکنیم که اذیت نشیم همون لحظه