2733
2734
لطفا جزییات از قلم نیفته، با سپاس
خدایا به نشانی که به من نشانش دادی سخت امید بسته ام، به معجزه ات ایمان دارم.
من به ازای هر پیمونه برنج زرده تخم مرغ میزنم 1 ق گلاب کمی دارچین زعفرون .و ماست کمی نمکی و چرب باید باشه
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست پرچرب یه زرده تخم مرغ زعفران اب شده که رنگ موادشو حسابی نشون بدهذمرغ اب پز سینه و ران ریش ریشکن خواستی یکم تفت بده نخواستی کاری نکن بعد برنج ابکش کن دوپیمانه برنج یه پیمانه ماست .برنج و بذار سرد بشه که ماست نببره به مرعتم زعفرون بزن من تو موادش یکم کره هم میرنم یرنج سرد شد قاطی مواد میکنیم کف قابلمه رو چرب میکنیم برنج میریزبم بعد مرع فشار بده لایه لایه بریز لایه اخر برنج دمش کن اخرش سعله رو یکم زیاد گن برشته بشه ته دیگش
من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
2728
مرغ رو اول یکم تفت بده تارنگ قرمزش ببرگرده بعد پیازبریز درقابلمه روبزاریه رب ساعتی بعد زردچوبه ونمک بریز واب بریزبزاربپزه بعدزرشک یکم باپیاز سرخ کن ویک نصف استکان اب وشکرمخلوط کن واضافه کن به زرشک ودرش روبزارتا ابش بره جسم زرشک بعدکه سرشو برمی داری زرشکت خیلی خوش رنگ و خوش طعم شده این اختراع خودم بودمیتونی ازاین مدل زرشک برای زرشک پلو هم استفاده کنی بعد که مرغ پخت استخوان هاروکامل جداکن ویکم تومایتابه تفتش بده بعدیک شیشه کوچک سس مایونز اضافه کن مرغ روخاموش کن وخوب باسس مخلوطش کن بعدچندقاشق زعفرون دم کرده اضافه کن به مرغ وهمش بزن بعد اب مرغم راستی حین تفت دادن مرغ نصف استکان اضافه کن بقیه اب مرغ رو با ماست و زغفرون قاطی کن وبرنج ابکش روهمشوبجزیه بشقابش که برای ته دیگه بریزتوماست ومخلوط کن برنجی که برداشتی واسه ته دیگ بازعفرون قاطی کن بریزته قابلمه ات که خوب داق شده وروغن ریختی بعد لایه لایه بریز درضمن اگرمیخ؟ای خوشرنگ بشه توبرنجت که داره میجوشه یکم زردچوبه بریزنترس بونمیگیره نوش جان عالیه
من آرزمه توروخداتوروخداواسه سالم وصالح به دنیااومدن بچه ام دعاکنیدخیلی میترسم.یه صلوات بفرست اگه میشه.حاجت رواشی انشاالله.
2740
من یه راه یادت میدم یعنی عاااالی و حرفه ای همونطور که بچه ها گفتن مواد رو مخلوط کن و روغن هم حسابی بریز ولی تو ماهیتابه رژیمی پشت و رو بریز هر طرف رو سه قسمت در نظر بگیر هر قسمت ده دقیقه رو گاز با شعله خیلی کم(مثل وقتی برنج دم میکنی)رو شعله باشه بعد ماهیتابه رو برگردون اینقد ته چین هر دو طرفش خوشرنگ و طلایی میشه اندازش هم متناسب هست خیلی خیلی هم راحته تحت هیچ شرایطی هم خراب نمیشه اصن ریسک نداره یه بار امتحان کنید
هر کاری میکنی دارچین و گلاب و اینا نزن.ته چین معروفه به عطر زعفرونش.تخم مرغش فقط زرده باشه.ماست هم چکیده و ترش باشه
تا هستی من ز هستی اوست تا هستم و هست دارمش دوست
من تخم مرغ اصلا نمیزنم,ماست چکیده خامه ای,زعفرون غلیظ و زیاد نمک و فلفل سیاه و روغن مایع یکم ترکیب میکنم دو قسمت میکنم,یک قسمت مرغ ریش شده و زرشک ترکیب میکنم ,یه قسمتم واسه ته ظرفم,ته ظرفمو چرب میکنم موادم میریزم,بعد یه لایه برنج خوب فشرده میکنم,بعد مواد مرغیم که با سس ترکیب شده بعدم برنج زعفرونی,روشم کره ریزه شده میریزم روشو فویل میکشم یا تو پلوپز یا روی گاط
سلام دوستای عزیز، من چند وقت پیش یه ته چین درست کردم حرف نداشت خیلی خوشمزه شده بود دستورش رو از توی نت پیدا کردم براتون میذارم دوست داشتید امتحان کنید من راضی بودم.... ته چین مرغ.... http://ponila.com/post/18255/browse-source-page/
من بجای تخم مرغ سس مایونز میریزم فوق العاده است

 سلام.

خوب هستید؟ 

 ببخشید بعد از سالها مزاحم شدم. 😶😑

میشه دستورش رو بگید؟

 فقط به جای تخم مرغ، مایونز؟ پس ماست سر جاشه؟ ماست و سس مایونز و ادویه و نمک؟ 

 اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

دورهمی

markooo | 1 روز پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز