2733
2734
بار اولمه فسنجون میپزم هیچ تجربه ای ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
عزیزم اول گردو اسیاب کن
من گردو با 2 تا لیوان اب میریزم توی پارچ مخلوط کن حسابی پودر میشه بعد
1 دونه پیاز بزرگ ریز ریز میکنم و سرخ میکنم کمی زردچوبه میزنم بعد گردو ها رو اضافه میکنم و 1 لیوان اب دیگه هم میریزم در مجموع میشه 3 لیوان اب روی حرارت کم تا حسابی روغن بندازه وسط های پخت هم تیکه های یخ اضافه میکنم تا روغن بندازه
بعد بستگی داره با مرغ بخوای یا گوشت قلقلی که اونم یک ساعت اخر پخت باید بهش اضافه کنی بعد که مرغ یا گوشت پخت رب انار اضافه کن و اگر هم شیرین دوست داری شکر اضافه کن
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

من فسنجون رو اینطوری درست می کنم:

گردو رو با پیاز و به دو بار چرخ می کنم.
یه پیاز دیگه هم رنده می کنم و تفت میدم. وقتی یه کم طلایی شد گردو رو میریزم و با زردچوبه تفت میدم.
بعد بهش آب اضافه می کنم.
وقتی روغن انداخت بهش رب انار میزنم. اگه لواشک هم داشته باشم کمی توش میریزم، خیلی خوش طمع میشه!
گوشت قلقلی و آلو هم میریزم.
به اضافه کمی شکر تا ملس بشه.
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده جز احوالم . . .
من اتفاقا 2شب پیش درست کردم مهمونام خیلی تعریف کردن
پودر گردو رو تفت دادم با کمی روغن بعد رب ریختم و تفت کوچولو دادم بعد کمی نمک(خیلی کم) و 2قاشق شکر+زعفرون

اب ریختم گذاشتم بجوشه

گوشت چرخی رو با ارد نخود و نمک (بازم خیلی کم)و زردچوبه ورز دادم بعد شکل توپ(خیلی کوچیک)در اوردم و جدا سرخ کردم بعد گوشت و تمام روغنشو ریختم تو خورشت و گذاشتم 2ساعت جا افتا جاتون خالی محشر شد

نکته اینجاست هر چی گردو بیشتر باشه خورشت خوشمزه تر میشه
من با کوشت کوسفند درست میکنم
اول کوشت و با بیاز تفت میدم با زردجوبه و بعد هم کردوی جرخ شده رو اضافه میکنم مامانم کدو حلوایی هم میزنه ولی من نه

نیم ساعت به سرو هم رب انار میزنم با شکر خیلی هم خوشمزه میشه
تاریک ترین ساعت شب ،ساعت قبل از طلوع خورشید است. پائولو کوئیلو
سلام باران جان
من میخوام فسنجون شیرازی بهت یاد بدم درست کن دستات هم باهاش میخوری

سینه مرغ رو آبپز کن بعد از آب درش بیار ریش ریش کن ریش ریش خیلی ریز مرغ ریش شده رو بریز داخل آب مرغ ، گردو رو با گوشت کوب بکوب اما خیلی پودر نشه بایستی یک کم زیر دندون بیاد گردو رو اضاف کن و همچنین رب انار رو حالا ، حالا یک قاشق آرد برنج رو تفت بده طوری که بوی خامیش بره ، بعد آروم آروم بریز داخل ما بقی مواد ، حالا حرارت رو کم کن بگذار حدود 2 ساعت با شعله ملایم جا بیفته
امتحان کن ببین چی می بینی
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687