چاو رههش☪️دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 بزرگترین رویای من نواختن ویولنه 🎻 ئَهوَنده دلپهرم پیم خوشه بگریم ! که فرمیسک و هناسهیش مرههمیکه..💫..
هر چی بیشتر میره جلو زندگی برای نسل بعد سخت تر میشه نگاه سطحی نداشته باشید
مستقل بودن و بی نیاز بودن به آقایون بهترین حس دنیاست آدمای قوی فقط یه بار بهت فرصت میدن اگه قدر بدونی برات بهترین میشن اما اگه بد بشی حکم گل ته کفششونو داری
مستقل بودن و بی نیاز بودن به آقایون بهترین حس دنیاست آدمای قوی فقط یه بار بهت فرصت میدن اگه قدر بدونی برات بهترین میشن اما اگه بد بشی حکم گل ته کفششونو داری
پشت کنکوری هستم سال اول کم آوردم و تلاش نکردم حال دلم خوب نیست، دوست عزیزم از همین الان شروع کن........... هدف:پرستاری قول میدم مهرماه ۱۴۰۱دانشجوباشمشماهمهشاهدباشیددعاکنید دربیام
چاو رههش☪️دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 بزرگترین رویای من نواختن ویولنه 🎻 ئَهوَنده دلپهرم پیم خوشه بگریم ! که فرمیسک و هناسهیش مرههمیکه..💫..
من سال دهمم میدونم که فقی تخصصی هاست ولی عزیزم ۶۰ درصد معدل تاثیر داره🤦🏻♀️
زمانی که شما بخواید کنکور بدید آره ولی ۱۴۰۲ تاثیر ۴۰ درصده
ولی کنکور همه جوره ش بده مافیاش نابود شه همه راحت شن
همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه برای رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین....آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚💚