اره خانومی میگم
کف قالبت کاغذ روغنی میندازی
مواد کیک رو میریزی توش بعد قالبتو میکوبی زمین ک حباب های مایع کیکت گرفته شه
بعد داخل یه قابلمه نسوز یه کاتر فلزی از این کاترا ک شکل گلو و اینچیزان میذاری جوری باشه ک قالب کیکتو بذاری روش
قابلمه نسوزو ده دقیقه میذاری رو شعله ملایم من میذارم وسطی کم میکنم چون ملایمه ۱۰دقیقه ک گرم شد قالبتو قرار میدی داخل قابلمه درش دم کنی میذاری حدود ۴۰دقیقه بعد درشو باز میکنی خلال دندون میزنی ببینی پخته یا ن
اگ نپخته بود دوباره درشو سریع بذار
ببین بخوای کیکت خوب در بیاد باید خیلی نکاتو رعایت کنی تو اماده کردن مواد
حتما اردت باید ۳بار الک شه حتما