|
مشاهده متن کامل بحث +
1838268 بازدید
|
156688 پست
سلام دوستان.🌹🌹🌹
ضمن تشکر از لوبیا جون بابت تاپیک فوق العاده ای که داشتن اما به خاطر یک سری بی مهری ها صلاح دیدن تاپیک رو قفل کنند ما مامان های آینده اینجا جمع شدیم تا در کنار هم باشیم و به همدیگه کمک کنیم. بحث تعیین جنسیت اینجا مطرح نیست چون تعیین جنسیت فقط دست خداست اگه کسی خیلی روی این مسئله حساسه بهتره تحت نظر دکتر باشه تا بعدا خشم و عصبانیتش رو سر بقیه خالی نکنه.❤❤
سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید من این ماه به امید خدا میخام اقدام کنم سیکلم ۳۲،۳۳روزست این ماه ۳۵ روزه بود میخام برای پسر اقدام کنم اما روز دقیق تخمک گذاریمو نمیدونم ماه پیش کیت گذاشتم مثلا روز ۱۳دو خط همرنگ ولی کمرنگ افتاد بعد روز ۱۶باز دوخط همرنگ ولی پررنگ افتاد نمیدونم تخمک گذاریم دقیق چه روزیه، میشه راهنماییم کنید چه روزایی اقدام کنم
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
سلام بچه ها.من ابواست خوردم ماه پیش ی فولیکول بیست داشتم ولی پریود شدم پریودمم دو روز بود.بنظرتون باید آمپول هاش سی جی میزدم؟؟حس میکنم آزاد نشد.لطفا لطفاً راهنمایی کنید
سلام دوستان .من میخوام اقدام به بارداری کنم دوتا دختر دارم و جنسیت پسر میخوام البته اگه خدابخواد ...میخوام ببینم از کدوم صفحه شروع کنم به خوندن لطفا راهنماییم کنید ممنون
من نوزادم دو ماهشه خیلی کمخوابه بینیش یه مقدار موقع نفس کشیدن یه صدایی میده مث اینکه یه پرده ای چیزی باشه توش با نفس کشیدن باز و بسته شه ولی ظاهرا معلوم نیست بردم دکتر بدون اینکه بینیشو چک کنه اسپری دی بی سالین براش تجویز کرد البته گلو و صدای تنفسشو چک کرد و گفت مشکلی نداره حالا خواستم بدونم این اسپری بزای نوزاذ دوماهه مشکلی نداره و آیا کسی بوده نوزادش اینطوری بوده باشه؟ممنونم