2733
2734

من این روزا متاسفانه زیاد وقت آشپزی ندارم اما چون آشپزی خیلی دوست دارم هر وقت بتونم غذا درست می‌کنم. الانم دارم برای فردا غذا درست می‌کنم. گفتم الان تا غذا رو گازه و حوصله دارم دستورشو برای شما هم بزارم.

من از چندتا دستور مختلف تا حالا کاری مرغ درست کردم بعد کم کم با هم ترکیبشون کردم طبق سلیقه‌ی خودم و الان اینطوری که دستورشو می‌ذارم درست می‌کنم. این غذا اندازه‌هاش تا حد زیادی چشمی و بسته به ذائقه‌ست اینی که من اینجا می‌نویسم حدودیه.

کاری مرغ نارگیلی 

مواد لازم

مرغ (سینه یا بالای ران، بدون پوست بدون استخوان تکه تکه خورد شده) حدود یک کیلو

پیاز یک عدد نگینی

سیر چهار پنج حبه یا بیشتر ریز خورد شده

زنجبیل  تازه بهتره اما اگر دست رس نیست پودری یا کنسروی (من حاضری خورد شده تو شیشه استفاده کردم) اندازه طبق ذائقه.

ادویه: سه قاشق یا بیشتر پودر کاری. یا یک قاشق از هرکدوم اینا: یک قاشق زردچوبه. یک قاشق زیره. یک قاشق پودر تخم گشنیز. فلفل قرمز طبق ذائقه

دو قوطی کنسرو شیر نارگیل (با یکی هم میشه)

دو قاشق روغن نارگیل

یک قوطی پوره ی گوجه یا خودتون تازه‌شو پوره کنید


دلبخواهی:

سبزیجات مثل فلفل دلمه یا هویج یا گوجه و....


دستورش رو تو پستای پایین میذارم 


دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
2740

۱. خب اول روغن نارگیل رو داغ می کنیم بعد پیاز رو اضافه می‌کنیم. پیاز رو در حدی که کمی نرم و سبک بشه تفت می‌دیم (مدل ایرانی پیاز داغش نمی‌کنیم)


۲. بعدش سیر و زنجبیل رو اضافه می‌کنیم یکی دو دیقه تفت می‌دیم تا بوش درآد.


۳. بعد ادویه رو اضافه می‌کنیم و یک تفت

اگر به بوی مرغ خیلی حساسین تو این مرحله مرغ رو هم اضافه می‌کنیم یه تفت می‌دیم. دقت کنید فقط یه تفت که ادویه نسوزه 


دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

۴. اگر به بوی مرغ خیلی حساس نیستین بعد تفت ادویه مرغ رو همراه شیر نارگیل و پوره گوجه اضافه می‌کنید. 

اگر سبزیجات دارین و می خواین خیلی نرم بشه الان اضافه کنید

می‌ذاریم تا بجوشه بعد دماش رو کم می‌کنیم تا بیست دقیقه آروم قل بزنه.

اگر می خواین سبزیجات زیاد نرم نشه ده دقیقه ی آخر اضافه کنید. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

وقتی خوب آبش کشیده شد و سسش سفت شد می‌تونین بهش کمی گشنیز تازه هم اضافه کنید یا کمی پودر نارگیل. 

دقت کنید که وقتی شیر نارگیلو اضافه میکنید نارنجی خیلی کمرنگه اولش اما هی رفته رفته قرمزتر می‌شه. بنابرین وسوسه نشین و رب و... اضافه نکنید!

این غذا با برنج خوب می‌‌شه. می‌تونید تو برنج هم روغن نارگیل بریزین. 

این مال منه که هنوز آبش کشیده نشده و رو گازه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
ما اینقدر چیز گرون بخایم بریزیم تو غذا که میریم رستوران..... اینجا ایران است...

حق با شماست عزیزم. دفعه‌ی بعد یک چیزی می‌ذارم که همه‌ی موادش در دسترس و ارزون باشه.

البته همه‌ی این دستورها رو می‌شه ادم طبق بودجه‌اش دستکاری کنه و موادو حذف و اضافه کنه. من وقتی دانشجو بودم اکثرا اینکارو می‌کردم باعث شد بیس آشپزیم هم خوب بشه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز