2752
2734
من اول روبیا رو میذارم بپزه با یه سیب زمینی درسته بعد که سیب زنینی پخت درش میارم و لهش میکنم میریزم توش تو همین زمان هم یه پیاز و یکی دوتا گوجه رنده شده رو با یکمی رب گوجه و زدچوبه و فلفل سیاه سرخ میکنم میریزم توش خودم که خیلی از طعمش خوشم میاد گاهی قارچ هم میریزم

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

2731
لوبیا چیتی صورتیه و خط خطی . لوبیا قرمز هم که رنگش قرمزه خانمی با لوبیا چیتی و قارچ طعمش شبیه بیرونی ها میشه
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
فلفل سیاه و قرمز چوب دارچین خیلی کم زنجبیل و آرد واسه لعابش دقیقا مثل بیرون میشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خوراک لوبیا قرمز من اول سسش درست میکنم پیازداغ+فلفل دلمه قرمز نگینی شده+زردچوبه و رب ونمک+سیر رنده شده بعدش لوبیا قرمز که از شب قبلش خیس خورده بهش اضافه میکنم و دو لیوان آب داغ سه چهار عدد لیمو عمانی در زودپز میبندم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز