شیر رو بریز تو قابلمه بزرگ جوش که اومد زیرش رو کم کم کن تا همینجوری بجوشه اب اضافه شده به شیر بره بعد که ۲۰_۳۰ دقیقه جوشید حجم شیر کم شد خاموشش کن بذار یک ساعت تا شیر سرد بشه بعد شیر رو بهم بزن خوب دستت رو بشور خشک کن با دستت دمای شیر رو بسنج باید دستت نسوزه ولی گرم باشه . بعد یک پیاله ماست شیرین نه ترش بزن به شیر . در قابلمه رو ببند تو دو سه تا پتو بپیچ بذار ۴_۶ ساعت یه گوشه بی حرکت که ببنده بعد که بست بذار سریع یخچال خنک بشه تا خنک نشه دستش نزن که ترش نشه و آب نندازه