من چشمی میریزم ولی حدودی میگم
گردو رو بریز تو چرخ گوشت دو بار چرخ کن اندازه ی کاسه آش خوری
ی دونه پیاز متوسط رو رنده کن با ی قاشق روغن مایع تفت بده پیاز ک طلایی شد گردو رو اضافه کن تا بوی خامی گردو دربیاد
بعد اب سرد اضافه کن اب زیاد نباشه چون فسنجون اب کم نمیکنه زیاد
زیرشو کم کن بزار بپزه من همیشه برای نهار رو از شب بار میزارم برای شام از ۶ صب تا برای ده شب اماده بشه و حسابی جا بیوفته رنگش ک قهوه ای نسبتا تیره شد مرغ رو ترجیحا سینه باشه توی زعفرون میخوابونم بعد توی روغن دو طرفشو سرخ میکنم با نمک و فلفل به فسنجون رب انار اضافه میکنم اگر ملس دوست داری شکر اضافه کن در حد ی قاشق بچش اگر دیدی اوکی نیست باز اضافه کن
بعد یک الا دو ساعت قبل از اینکه بخوای بخوریش مرغو اضافه میکنی تا خوب بپزه اخرشم بهش یکم زعفرون اضافه کن با پلو زعفرونی و سبزی خوردن عالی میشه.