سبزی یاش نعنا و جعفری و برگ خود کرفسه که خورد میکنی البته درشت تر از سبزی قورمه باید باشه .تفت میدی ساقه های کرفس رو هم تفت بده یه قاشق هم رب اضافه کن
لوبیا قرمز روهم جداگانه بپز
گوشت رو تفت بده ادویا جات بزن و بذار نیم پز که شد سبزی و ساقه کرفس ک رب زدی رو به گوشت اضافه کن لیمو امانی هم ب تعداد دلخواه خودت اضافه کن البته اگه مغز لیمو امانی رو بریزی خوشمزه تره نمک هم بزن واسه غلظتش هم میتونی یه قاشق آرد تفت بدی با آب حل کنی بریزی توش
یه رب ب آخر پخت هم لوبیا قرمز رو اضافه کن با شعله کم بذار جابیفته و روغن بندازه
خورش کرفسای من با این روش عالی میشه البته تعریف نباشه از اطرافیان هیچکی ندیدم غلظت وجا افتادگی وطعم خورش کرفسش مث مال من باشه
البته ب جای لیمو امانی آب نارنج هم میتونی بریزی