از شب قبل نیم دانه تو قشنگ بشور بزار خیس بخوره
موقع درست کردن آب برنجو که گرفتی میریزی تو قابلمه و آب پر میکنی
یه کتری هم میزاری جوش بیاد که باید آماده داشته باشی نزاری برنجت مات بشه قشنگ هم میزنی اصلا نزاری ته بگیره
وقتی قشنگ باز شد
شکرو اضافه میکنی
بعده یه رب کره
بعدش خلال بادام
گلاب
زعفران
سرشو میزاری زیرشم کم میکنی
بستگی به حجم آش داره که چقدر بمونه رو گاز
نیم ساعتی حداقلش بمونه
خاموش که کردی یکم سرد بشه بعد بریز تو ظرفو نوش جون😊