2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ببین ب اندازه ای که میخوای شربت بگیری آب بریز. اگه نخوای شربت بگیری هم وزن توت فرنگی شکر بگیر. اما با شربت ی پیمانه یا بسته ب نظر خودت شکر اضافه کن. اب و شکر رو بذار رو گازبا شعله متوسط بذار جوش بخوره تا ب ی قوام نسبی برسه . بعد توت فرنگی های شسته شده رو برگاشو جدا کن و بریز داخل شربت.حدود نیم ساعت برای پخت توت فرنگی خوبه. درش رو اصلا نذار چون له میشه. کف های روش رو‌هم بگیر که بد رنگ نشه مربات. ده دقیقه آخر پخت ی قاشق آبلیمو ترش بریز که از کپک زدگی و شکرک زدن جلوگیری میکنه.چند تا قاشق کلابم بریز و بذار چند تا جوش بزنه و برش دار. خنک که شد داخل شیشه بریز بذار یخچال. فقط شیشه و قاشقی که مربا و شربت رو میریرزی خیس نباشه که کپک میزنه  

2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز