ببین ب اندازه ای که میخوای شربت بگیری آب بریز. اگه نخوای شربت بگیری هم وزن توت فرنگی شکر بگیر. اما با شربت ی پیمانه یا بسته ب نظر خودت شکر اضافه کن. اب و شکر رو بذار رو گازبا شعله متوسط بذار جوش بخوره تا ب ی قوام نسبی برسه . بعد توت فرنگی های شسته شده رو برگاشو جدا کن و بریز داخل شربت.حدود نیم ساعت برای پخت توت فرنگی خوبه. درش رو اصلا نذار چون له میشه. کف های روش روهم بگیر که بد رنگ نشه مربات. ده دقیقه آخر پخت ی قاشق آبلیمو ترش بریز که از کپک زدگی و شکرک زدن جلوگیری میکنه.چند تا قاشق کلابم بریز و بذار چند تا جوش بزنه و برش دار. خنک که شد داخل شیشه بریز بذار یخچال. فقط شیشه و قاشقی که مربا و شربت رو میریرزی خیس نباشه که کپک میزنه