2737
2734

من خودم همین الان تو گوگل این غذارودیدم واسه شام میپزم..

خوراک جگرمرغ

جیگگرمرغ

پیازنگینی

گوجه نگینی

سیب زمینی به دلخواه نگینی

نمک

فلفل سیا یاقرمز

زردچوبه

دارچین 

ابلیمو

پیازوتفت میدیم بازردچوبه بعد جگرمرغو که نه خیلی ریزنه خیلی درشت خوردکردیمواضافه میکنیم وسرخ میکنیم یکم

بعد گوجه وادویهارومیریزیم وسرشومیزاریم تا اب بیفتهوحسابی به خورد هم برن 👌


حالا شمادستورات اشپزی بزارین برامون

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
2738

من مرغو میپزم بعد ریش ریش میکنم بعد سیب زمینی سرخ میکنم بعد مرغارو قاطیش میکنم تفت میدم رب و فلفل دلمه میزنم قشنگ باهم سرخ میکنم بعد با‌نون میخوریم عاالی میشه☺️😁😄

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

فیله مرغ یا بوقلمون با پیاز سرخ شده و فلفل دلمه و هویج تفت میدم میذارم بپز روشم کنجد میریزم

انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

یه خمی پیراشکی هست دستورشو براتون میذارم هرچی دوس دارین بریزین توش سرخ کنین نوش جان کنین عاااالیهخمیرجادویی مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز