عدس نخود و لوبیا رو بذار بپزه بعد تو یه ظرفی پیاز داغ بگیر و گوشتتو بریز خوب سرخ که شد نمک فلفل و زردچوبه اضافه کن با برنج محلیت بذار بپزه سبزی آش هم بهش اضافه کن که البته سبزی اش شیرازی ترخون هم داره خلاصه انقدر باید بپزه که کش دار بشه و گوشتت اگه گوشت گردن باشه و مقدارش زیاد باشه اش بیشتر کش میاد میتونی با گوشت کوب برقی لهش کنی که کش بیاد و یک ساعت اخر حبوبات پخته رو اضافه کن بذار خوب با هم جا بیوفتن اخر سر هم با مقدار زیادی پیاز داغ چیپسی و فلفل سیاه تزیینش کن نوش جان