سلام دوست عزیز.
من مرکز لیزر برکه تهران قلهک شریعتی رفتم برای لیزر موهای زائد. عالی بود و از نظر هزینه خیلی کمتر از کلینیک های دیگه و تخفیف هاش درست حسابی هست نه الکی. دستگاه لیزرشون بهترین دستگاه هست: اسکلپیون مدیواستار مال یه شرکت معتبر و معروف تو آلمان که نسبت به تمام لیزرهای قبلی کلی مزایا داره. لیزرهای دیگه الکل می زنن ولی این یکی سلفون یه بار مصرف روی پوست و روی هندپیس لیزر می زنن که خیلی بهاشتی هست و دیگه میکروبا از یکی به یکی دیگه منتقل نمیشن. دوم اینکه با اسکلپیون تعداد جلسه ها لیزرتون خیلی کمتره و بنابراین پول کمتری میدین چون سریعتر موهای زائد رو از بین می بره. سوم اینکه ریشه موی زائد رو می خشکونه و عروق تغذیه کننده موها رو غیرفعال می کنه نه فقط خود رنگدانه رو (بر خلاف لیزرهای قبلی). چهارم اینکه بر خلاف یلزرهای قبلی برای همه نوع پوست و مویی از روشن گرفته تا موی نازک و کرکی و پوستای تیره خیلی خوب جواب داده.
من این مرکز رو با سرچ توی سایت تهران اسکین (یه سایت تخصصی مخصوص پوست مو لیزر و جوانسازی) پیدا کردم. شعبه های دیگه سرتاسر تهران و خیلی شهرستان ها رو دارن که شنیدم کارشون با نظارت هست و. مثلا تو اصفهان یه دکتر مهسا سعیدیان دارن که خیلی به روز باسواده و همه ازش راضی هستن. مرکز برکه دکترش متخصص جراح هم هست و انواع روش های جوانسازی پوست رو یم دونه.
شماره تلفن برکه: 09027610748
021-22612108
برا قیمت ها هم خود سایت زده کافیه اسم تهران اسکین رو تو گوگل بنویسین و یه اینتر بزنین میاره
اینستاگرامش هم berkelyzerr